Dinsdag 1 november VIP koopavond bij Woonexpress!

Heb jij dinsdag 1 november al in je agenda genoteerd? Dan is het namelijk VIP koopavond bij Woonexpress. Van 17.00 - 21.30 uur kun jij in alle winkels profiteren van 15% korting en nog vele andere leuke extra's! Heb jij je al aangemeld voor de VIP koopavond? Neem de uitnodiging uitgeprint mee naar de winkel of laat hem op je op smartphone zien. Heb je de uitnodiging niet ontvangen? Meld je hier aan!


15% korting op alles!*
Profiteer op dinsdag 1 november van 15% korting op alles! Deze actie geldt zowel in de winkel als online. In de winkel profiteer je van deze korting van 17.00 - 21.30 uur. Online kun je profiteren van 15% korting door gebruik te maken van de online actiecode XEW2911VIP. De korting geldt online zelfs tot 00.00 uur!

Cadeautje bij je aankopen
Voor iedereen die een aankoop doet in de winkel tijdens de VIP koopavond, staat er een leuk cadeautje klaar! Dat zijn nog eens leuke extra's!

Laat je cadeau's mooi inpakken!

Sfeerbeeld


Horeca-actie
Maak van deze avond een gezellig avondje uit met bijvoorbeeld je moeder, een vriendin of je man. Want tijdens de VIP koopavond kun je profiteren van een heerlijke horeca-actie in de winkels met een eetcafé*. Eet deze avond namelijk met 2 personen voor de prijs van 1

* M.u.v. onze fililalen in Amsterdam Westpoort, Beverwijk en Utrecht. Hier is geen eetcafe. Natuurlijk staat hier wel een heerlijk kopje koffie met iets lekkers voor je klaar!

Ben jij erbij?

Kom tijdens de VIP koopavond gezellig langs in één van onze winkels of shop online met de actiecode XEW2911VIP.  Bekijk hier de winkeladressen voor een winkel bij jou in de buurt!

 

 

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier