Woontrend: Poedertinten

Poedertinten is een van de nieuwste woontrends van Woonexpress en past prachtig binnen de woonstijl Scandinavisch wonen.

Poeders!
De zachte kleuren binnen deze trend zoals roze, zand en grijs combineren erg goed met koper. Maar ook de kleuren mintgroen en wit marmer zie je vooral terug in de artikelen zoals textiel en accessoires. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een fauteuil, stoel of andere meubel in een poedertint!

Woontrend Poedertinten

Poedertinten te lief?
Vind je alle poedertinten wat lieflijk, dan kun je natuurlijk ook kiezen om dit te combineren met felle en wat diepere kleuren. Wij hebben bijvoorbeeld gekozen voor een wat fellere kleur op de muur en qua accessoires voor de kleur aubergine!

Meubelen of Accessoires?
Een ideale combinatie binnen deze woontrend is onze nieuwe elementenbank Ameide, deze bank is er in een prachtige naturel tint, maar kun je perfect combineren met de poederroze poef.

Houd je het toch liever bij alleen de styling van je interieur? Dan kun je kiezen voor een mooi roze karpet, een leuke kruk, koperen verlichting en verschillende accessoires in poedertinten en koper!

 

Wat past in jouw interieur?

Ben je benieuwd hoe je de poedertinten kunt toevoegen aan je bestaande interieur? Hieronder hebben wij alvast een aantal artikelen, die binnen deze trend passen, voor je op een rijtje gezet om je een idee te geven wat allemaal mogelijk is. Snuffel online gerust even door onze woonspullen of kom gezellig naar één van onze winkels en laat je inspireren.

Tip: Je kunt ook gratis een afspraak maken met een van onze stylistes!

Pagina:
  1. 1/4
TOP PRODUCT
fles SPANJE
fles
SPANJE
€ 4,95
TOP PRODUCT
fles SPANJE
fles
SPANJE
€ 5,95
TOP PRODUCT
TOP PRODUCT
mand DRAAD
mand
DRAAD
€ 9,95
vaas PINTO
vaas
PINTO
€ 9,95
schaal FRUIT
schaal
FRUIT
€ 14,95
schaal DRAAD
schaal
DRAAD
€ 14,95
vaas MARMER
vaas
MARMER
€ 19,95
Pagina:
  1. 1/4
Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier