ARKEL

creëer je ideale kledingkast met draaideuren

Met het kastenconcept ARKEL bouw je op eenvoudige wijze jouw ideale kledingkast op maat. Door de ruime keuze in deuren en opstellingen is deze kast geschikt voor zowel een modern als een landelijk interieur. Omdat alle elementen ook zonder deuren geplaatst kunnen worden, is een ARKEL kast dé opbergoplossing voor je slaapkamer, kinderkamer of berging. Je kunt je kast uitbreiden op elk gewenst moment en er zelfs een complete inloopkast mee creëren!

Het concept is simpel: bepaal de afmeting, combineer de verschillende elementen, kies een deur en voeg de gewenste accessoires toe. En alles is direct uit voorraad leverbaar! Bekijk direct alle ARKEL kastelementen en stel jouw ideale kledingkast samen.

In 3 stappen maak jij de ideale kast. Een eenvoudig opbergkast of uitgebreide inloopkast. Het kan allemaal met kast ARKEL.    

Stap 1: kies de ombouw
De ombouw van een ARKEL kast bestaat uit losse modules die te combineren zijn tot een complete kastenwand. Als je de hoogte van je kamer optimaal wilt benutten, kun je kiezen voor de handige opzetelementen voor meer bergruimte.

Stap 2: kies de deur
De deuren zijn verkrijgbaar in twee hoogtes én in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een deur is die past bij jouw interieur. Als je hebt gekozen voor een opzetelement kies je voor een hoge deur. Bij de prijs van de deur is de handgreep inbegrepen. De hoge deuren hebben een luxe lange metalen handgreep. Bij de standaard deuren wordt ook een kortere kunststof greep meegeleverd zodat je zelf kunt kiezen welke je monteert.

Stap 3: kies de kastinrichting
Voor de inhoud van je ideale ARKEL kledingkast heb je de keuze uit bijbehorende legplanken, lades en opbergvakken.
Tip! Een vakverdeling is erg handig voor het netjes opbergen van schoenen, tassen en manden; in een smalle kast plaats je dit blok staand, in een brede kast liggend.

Stel jouw ideale kledingkast online samen of kom snel langs in één van onze woonwarenhuizen. Hier staan onze medewerkers voor je klaar om samen met jou je ideale kledingkast samen te stellen.

 

Meer uitleg over kastenconcept ARKEL
Wil je meer uitleg over het zelf samenstellen van kledingkast ARKEL? Download dan de flyer, en lees op je gemak na hoe het precies werkt. Of kom langs in 1 van onze winkels en laat je informeren door onze medewerkers. Hieronder vind je al verschillende kastelementen.

Pagina:
  1. 1/2
TOP PRODUCT
TOP PRODUCT
actie -20%
deur ARKEL
deur
ARKEL
€ 44,95
€ 35,96
TOP PRODUCT
TOP PRODUCT
actie -20%
ladeblok smal ARKEL
ladeblok smal
ARKEL
€ 74,95
€ 59,96
actie -34%
deur hoog ARKEL
deur hoog
ARKEL
€ 54,95
€ 35,96
actie -20%
deur ARKEL
deur
ARKEL
€ 54,95
€ 43,96
actie -32%
deur hoog ARKEL
deur hoog
ARKEL
€ 64,95
€ 43,96
actie -20%
deur ARKEL
deur
ARKEL
€ 64,95
€ 51,96
actie -30%
deur hoog ARKEL
deur hoog
ARKEL
€ 79,95
€ 55,96
actie -20%
deur ARKEL
deur
ARKEL
€ 64,95
€ 51,96
actie -20%
paneeldeur ARKEL
paneeldeur
ARKEL
€ 119,-
€ 95,20
actie -41%
hoekdeur ARKEL
hoekdeur
ARKEL
€ 54,95
€ 31,96
actie -50%
hoekdeur ARKEL
hoekdeur
ARKEL
€ 64,95
€ 31,96
actie -50%
hoekdeur hoog ARKEL
hoekdeur hoog
ARKEL
€ 79,95
€ 39,96
Pagina:
  1. 1/2
Met het kastenconcept Arkel bouw je op eenvoudige wijze jouw ideale kledingkast op maat. Van smalle draaideurkast tot een complete kastenwand, met de Arkel kun je alle kanten op. Je kunt de kastelementen ook zonder deuren plaatsen, hierdoor is Arkel kast dé opbergoplossing voor je slaapkamer, kinderkamer of berging. Je kunt je kast uitbreiden op elk gewenst moment en er zelfs een complete inloopkast mee creëren!
Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier