• Home >
  • messenblok RS SEASONS

Omschrijving

Ontwerp:
Dit prachtige messenblok RS SEASONS staat geweldig op je aanrecht. De messen zijn strak, minimalistisch en eigenzinnig. De tinten uit het zwart-witte kleurenpalet stralen rust uit.
De messen zijn gemaakt van roestvrij messenstaal met een hoog koolstofgehalte en heeft een ‘non-stick’ coating. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er ook voor dat het mes met gemak door het te snijden voedsel glijdt, zonder te plakken. De vorm van het lemmet zorgt voor stabiliteit, duurzaamheid en grotere snij precisie. Het ergonomisch ontworpen, uitermate comfortabel, soft touch heft zorgt voor een goede grip. Zelfs als je handen of het heft nat zijn. Doordat alle messen in het zicht op dit magnetische blok staan is het eenvoudig om het juiste mes te vinden. Ook het terugzetten is door de krijtstreep contouren zeer eenvoudig.

De set bestaat uit de volgende keukenmessen:

Schilmesje:
Ideaal voor het schillen en snijden van fruit en zachte groenten
Lemmet: 9 cm Totale lengte: 19 cm

<Huishoudmes:
Een zeer veelzijdig mes voor het portioneren van vlees en groenten.
Lemmet: 11 cm Totale lengte: 21 cm

Santuko mes klein:
Een Japans type mes waar je zeer precies mee kunt werken en vlees of groenten flinterdun mee kan snijden. Door de groeven in het lemmet blijft het voedsel niet aan het lemmet plakken.
Lemmet: 12,5 cm Totale lengte: 25 cm

Santuko mes groot:
Een Japans type mes waar je zeer precies mee kunt werken en vlees of groenten flinterdun mee kan snijden. Door de groeven in het lemmet blijft het voedsel niet aan het lemmet plakken.
Lemmet: 17,5 cm Totale lengte: 32 cm

Broodmes:
Met het gegolfde lemmet snij je moeiteloos door de korst van het brood en snij je mooie plakken af, zonder het brood te scheuren.
Lemmet: 20 cm Totale lengte: 32 cm

Onderhoudsinstructies:
De messen mogen in de vaatwasser maar om de kwaliteit van de messen te garanderen raden we dit af. Voor het beste resultaat kun je ze gewoon afspoelen onder de kraan of afwassen met een klein beetje afwasmiddel. Goed afdrogen en je hebt jarenlang plezier van deze degelijke messen.

Specificaties

  • Afmeting (hxbxd): 36x22x13cm
  • Kleur: grijs/zwart
  • Materiaal: roestvrij staal
  • Vaatwasserbestendig: ja
  • Artikelnummer: 39280030~~

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier