>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

YES! 10 dagen lang, 10% korting op ALLES!

YES! 10% dagen lang, 10% korting op ALLES! Bezoek onze winkels of shop direct online.

Black Friday bij Woonexpress

Schrijf je nu in voor onze BLACK FRIDAY WEEK, profiteer van extra voordeel en ontdek als eerste onze MEGA kortingen!

Schijf je hieronder in:

Black Friday 2023 bij Woonexpress!

In november is het weer zover: Black Friday bij Woonexpress! Je moet nog even geduld hebben, maar we pakken ook dit jaar weer flink uit met hoge kortingen en fantastische deals. We zorgen voor trendy meubels en woonaccessoires voor de scherpste prijzen. Uiteraard wil jij daar als eerste van op de hoogte zijn, dus schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief. Zo heb jij straks de primeur van al onze Black Friday aanbiedingen.

De beste Black Friday deals

Ook dit jaar gaan we er weer zorgen dat je super Black Friday deals kunt scoren bij Woonexpress. Het is nog even wachten tot november. maar wij zijn al druk bezig met de beste deals voor onze klanten. Zo profiteer jij in straks van extra scherpe prijzen. Diverse meubels, zoals banken, fauteuils, kasten, stoelen en tafels, koop je dan extra voordelig. De mooiste woonspullen, voor de beste prijzen en lekker snel geleverd.

Benieuwd naar de Black Friday kortingen?

Wil jij weten of die bank die je al een tijdje op het oog hebt tijdens Black Friday in de aanbieding is? Of wil je weten welke andere meubels onder de Black Friday actie vallen? Houd onze website dan goed in de gaten, want hier vind je straks al onze aanbiedingen. Zo loop je niks mis en ben je er zeker van dat je jouw favoriete woonitems scoort tijdens Black Friday. Of schrijf je in via het formulier op deze pagina en wij houden je via mailings op de hoogte van onze Black Friday Deals.

Profiteer van voordeel bij Woonexpress

We zijn bij Woonexpress altijd bezig met alles op het gebied van wonen volgens de laatste trends en voor de beste prijs. Ben jij toe aan iets nieuws in je interieur? Laat je dan volop door ons inspireren. Shop online of bezoek één van onze woonwinkels. Wil je nu al profiteren van leuke aanbiedingen? Check dan onze SALE, misschien vind je nu ook al een leuk voordeeltje.