>
  • Volop inspiratie

  • Alles uit voorraad leverbaar

  • Veilig (online) winkelen

9/10 Klantbeoordeling

Deurmatten

Deurmatten zijn niet alleen functioneel maar zeker ook decoratief. Een mooie deurmat geeft je interieur een gezellige touch. We hebben ze uni van kleur maar ook met teksten en leuke patronen. Onze deurmatten zijn in verschillende materialen verkrijgbaar zoals synthetisch of van kokos. Welke is jouw favoriet?

Deurmatten zijn niet alleen functioneel maar zeker ook decoratief. Een mooie deurmat geeft je interieur een gezellige touch. We hebben ze uni van kleur maar ook met...

Lees meer

Deurmatten zijn niet alleen functioneel maar zeker ook decoratief. Een mooie deurmat geeft je interieur een gezellige touch. We hebben ze uni van kleur maar ook met teksten en leuke patronen. Onze deurmatten zijn in verschillende materialen verkrijgbaar zoals synthetisch of van kokos. Welke is jouw favoriet?

We can't find products matching the selection.

Van een droogloopmat tot een kokosmat

Bij de inrichting van je woning denk je misschien niet in de eerste plaats aan een deurmat. Toch zijn deurmatten essentieel in elke woning, omdat deze ervoor zorgen dat je jouw vloeren langer schoon kunt houden en daardoor hun levensduur kunt verlengen. Deurmatten zijn er in verschillende soorten met elk een eigen uiterlijk. Zo hebben we gietijzeren deurmatten, deze metalen deurmatten geven een klassiek voorkomen. Daarnaast hebben we droogloopmatten en inloopmatten in verschillen kleuren, patronen en afbeeldingen. We hebben bijvoorbeeld een inloopmat met verschillende kleuren blokken en een droogloopmat met een welkomsttekst. Daarnaast hebben we ook de zogenoemde kokosmatten, dit zijn wellicht de meest bekende soort matten. Ze zijn gemaakt van kokosvezel en zijn vanwege het ruwe karakter perfect om je schoenen schoon te krijgen. Een kokosmat heb je bij ons in verschillende vormen, we hebben onder andere kokosmatten met een tekst die hotelwaardig zijn. Vuil onder de schoenen kunnen we niet voorkomen, maar het vuil kun je wel buiten houden als je een buitenmat voor je deur hebt.

Deurmatten in verschillende materialen

Het materiaal van een deurmat speelt ook een rol in de functionaliteit ervan. Zo kiest men vaak voor een ijzeren deurmat om grote vuildeeltjes buiten te houden. Dergelijke deurmatten zijn echter zwaar; daarom hebben wij matten met dezelfde werking, maar van een lichter materiaal. Onze rubbermatten zijn een goede vervanging voor de metalen deurmatten. De rubberen matten komen ook in uitvoeringen die lijken op de metalen varianten, deze hebben dezelfde werking, maar wegen veel minder. Verder hebben we deurmatten in katoen, deze zijn perfect voor vochtopname en worden dan ook vaak gebruikt als droogloopmatten. Daarnaast hebben we synthetische en kokosmatten, deze zijn geschikt om vuil weg te nemen en je schoenen te drogen. Onze matten zijn er in verschillende kleuren, waardoor ze mooi passen bij je interieur. Kies voor een goedkope deurmat uit onze complete collectie. Deze vind je al vanaf €5,-. Koop de matten online of bezoek onze winkels om de matten eerst te voelen voordat je ze koopt.