>

GRATIS bezorging bij besteding vanaf 50 euro!

GRATIS bezorging bij besteding vanaf 50 euro!

  • Volop inspiratie

  • Alles uit voorraad leverbaar

  • GRATIS bezorging vanaf 50,-

9/10 Klantbeoordeling

Kledingrekken & dressboys

Met een handig kledingrek kun je vele kanten op. Je kunt hem gebruiken als kapstok, als extra rek naast je kledingkast of gewoon als rek voor je allermooiste kledingstukken. Een dressboy is perfect voor je losslingerde kleding, zo hou je je slaapkamer netjes en je kleding schoon.

Met een handig kledingrek kun je vele kanten op. Je kunt hem gebruiken als kapstok, als extra rek naast je kledingkast of gewoon als rek voor je allermooiste...

Lees meer

Met een handig kledingrek kun je vele kanten op. Je kunt hem gebruiken als kapstok, als extra rek naast je kledingkast of gewoon als rek voor je allermooiste kledingstukken. Een dressboy is perfect voor je losslingerde kleding, zo hou je je slaapkamer netjes en je kleding schoon.

We can't find products matching the selection.

Van een houten dressboy tot een design dressboy

Wat doe je met je kleding wanneer je deze hebt aangetrokken, maar je het nog niet in de was wilt doen? Misschien is je antwoord op deze vraag dat je de kleding op een stoel gooit. Dit zorgt er echter voor dat je allerlei vouwen in de kleding krijgt. Daarom kies je nu voor een handige dressboy. Een dergelijke dressboy houdt je kleding netjes en ziet er ook stijlvol uit, ook als je er geen kleding aan hangt. In onze uitgebreide collectie dressboys kun je onder andere voor een dressboy van hout kiezen als je de ruimte een klassieke of landelijke uitstraling wilt geven. Een houten dressboy heeft meestal een mooie bruine kleur die je ruimte een warme uitstraling geeft. Een klassieke uitstraling creëer je ook met onze sierlijke metalen dressboys. Het voordeel van een dressboy is dat je geen kledinghanger nodig hebt om de kleding netjes te houden wat wel het geval is bij een kledingrek. Het opbergen van je kleding is super eenvoudig met een dressboy.

Trendy design dressboys

Een paspop dressboy kopen vormt een manier om je kinderjaren te herbeleven. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden hebben deze paspoppen vrouwelijke vormen. Het is net als een persoonlijke pop die je kunt aankleden. Bij een dergelijke dressboy komen de vormen van het lichaam naar voren, zodat onder andere de plooien van je favoriete jurk behouden blijven. Naast paspop dressboys hebben we ook design dressboys. Deze dressboys zijn door de RVS afwerking uitermate geschikt voor kamers met een modern interieur. Sommige van de design dressboys zijn tevens voorzien van een galante glazen voet.

Neem een kijkje in een van onze winkels en bekijk het complete assortiment dressboys. Wij hebben ze in alle soorten en materialen. Bovendien word je aangenaam verrast door onze prijzen, want je vindt een dressboy al vanaf €69,95!

Van een houten kledingrek tot een verrijdbaar kledingrek

Als je een kleding gemakkelijk en snel wilt opbergen, kies je voor een van onze kledingrekken. Het hebben van een kledingrek brengt een aantal voordelen met zich mee. Je hoeft je kleding slechts te strijken en je hangt die daarna met kledinghangers direct netjes op aan het kledingrek. Daarnaast kun je het kledingrek gemakkelijk verplaatsen als je kiest voor een kledingrek op wielen. Een dergelijk verrijdbaar kledingrek komt in de meeste gevallen ook nog met een plateau aan de onderkant. Daar kun je bijvoorbeeld je schoenen op plaatsen. Dan heb je meteen complete kledingsetjes voor wanneer je uit huis wilt gaan. Kledingrekken kun je bovendien op verschillende plekken in je woning plaatsen. Als je een kledingrek in de hal plaatst, dient het meteen als kapstok. In de slaapkamer kun je een kledingrek plaatsen om al je favoriete outfits netjes bij elkaar te houden. Kies meteen voor een kledingrek dat aansluit bij je interieur, zodat je het ook als pronkstuk voor je kleding kunt gebruiken.

Kledingrekken in alle soorten

Bij het kopen van een kledingrek moet je letten je op een aantal zaken. Je dient onder andere te letten op het materiaal van het kledingrek. Het materiaal van een kledingrek draagt namelijk bij aan de uitstraling van het rek. Als je bijvoorbeeld voor een houten kledingrek kiest, dan geeft dit je interieur een landelijke uitstraling. Heb je echter een modern interieur dan kan een ook houten kledingrek juist goed passen. Aan de andere kant kun je voor een metalen kledingrek kiezen als je een modern ingericht interieur hebt. De metalen kleur past namelijk goed bij een strakke interieurstijl met zwarte of witte accenten. Ga na welke uitstraling je precies wilt creëren met je kledingrek en aan welke vereisten het voor jou ideale kledingrek moet voldoen en kom langs bij een van onze winkels bij jou in de buurt. Daar kun je het complete aanbod kledingrekken bekijken. Wij hebben in elke winkel een styliste die je helpt bij het maken van je keuze. Bovendien word je aangenaam verrast met onze prijzen. Je vindt bij ons namelijk al een kledingrek vanaf €24,95.