Boxspring samenstellen

Met de boxspring serie Beemster stel je in een aantal eenvoudige stappen je ideale boxspring samen. Door de ruime keuze aan afmetingen, matrassen, boxen en toppers passen deze boxsprings in iedere slaapkamer en in ieder interieur. Maak nu een afspraak voor persoonlijk advies, dan creëren we samen jouw boxspring op maat!

En voor het compleet maken van je boxspring, hebben we ook een ruim assortiment aan dekbedovertrekken, kussens & slopen en hoeslakens & moltons. Zo maak je jouw boxspring helemaal af. 

Stel jouw ideale boxspring zelf samen

Boxspring Beemster stel je eenvoudig samen in slechts 5 stappen. Woonexpress helpt je alvast een eind op weg naar jouw ideale boxspring. De afmetingen, de samenstelling van het matras en de bekleding; vrijwel alles stel je zelf samen. Bij Woonexpress ontwerp jij jouw boxspring op maat. Lees snel verder in de Beemster kieswijzer en ontdek hoe je dat zelf doet! Kom je er niet aan uit? Maak dan een afspraak voor advies bij een van onze Woonexpress winkels.

Stap 1: Kies de maat

De boxspring Beemster is verkrijgbaar in verschillende maten. De breedtemaat varieert van 90 cm tot 180 cm. Wanneer je een extra lange boxspring wilt, is dat ook mogelijk. Je kunt kiezen uit 200 cm, 210 cm en 220 cm. Dus of je nu de voorkeur geeft aan veel ruimte of meer houdt van knusheid, jouw ideale afmetingen zitten er altijd tussen.

Stap 2: Kies het matras

Het matras is erg belangrijk voor het ligcomfort. Bovendien is de voorkeur voor een specifiek matras erg persoonlijk. De één houdt van een zacht matras, terwijl de ander beter slaapt op een stevig matras. Daarom biedt Woonexpress verschillende varianten. Je kunt kiezen uit de volgende matrassen:

  • 3-zone pocketvering, 18 cm dik. Dit matras is keerbaar en heeft een soepele en stevige zijde.
  • 5-zone pocketvering, 20 cm dik. Dit matras is verkrijgbaar in een soepele en stevige variant.
  • 7-zone pocketvering, 22 cm dik. Dit matras is verkrijgbaar in een soepele en stevige variant.

Hierbij dragen het aantal zones en de dikte van het matras bij aan het draagvermogen en de ondersteuning van het lichaam.

Stap 3: Kies de box

Je kunt kiezen uit een vaste box en een elektrisch verstelbare box. Wanneer je meer behoefte hebt aan comfort bij het opstaan of comfortabel een boek wilt lezen voor het slapen gaan, kun je kiezen voor een elektrische variant waarbij zowel hoofd- als voeteneinde verstelbaar zijn. Ga je voor een vaste box, dan heb je nog keuze uit een bonell of pocketvering. Pocketvering is iets dikker en geeft daardoor een betere ondersteuning.

Stap 4: Kies de topper

Een topper bovenop de matrassen zorgt ervoor dat je geen naad voelt tussen de twee losse matrassen. Daarnaast biedt een topper extra ligcomfort en hebben de matrassen een langere levensduur. Er zijn drie soorten toppers, namelijk met comfortschuim, koudschuim en traagschuim. Alle toppers zorgen voor meer ligcomfort. Koudschuim ventileert daarbij ook nog eens extra goed, terwijl traagschuim zich aanpast aan de lichaamscontouren voor een perfecte drukverdeling.

Stap 5: Kies de bekleding en hoofdbord

De boxspring Beemster is volledig aan te passen naar jouw woonstijl. Zowel het hoofdbord als de bekleding en de kleur kun je zelf kiezen. Ga je voor een vlak hoofdbord, of toch met knopen of stiksels? Kies je voor stof of liever een lederlook? Een donkere of een lichte kleur? Alles is mogelijk.

Bekijk de Woonexpress kieswijzer

Wil je deze vijf stappen nog eens uitgebreid nalezen? Voor meer informatie over het samenstellen van je eigen boxspring kun je terecht bij de Woonexpress kieswijzer. Hier lees je meer over de stappen, de voordelen en het thuisbezorgen. Maar je kunt natuurlijk ook een afspraak voor persoonlijk advies met een boxspring specialist maken.

Bekijk hier boxspring BEEMSTER.

Wij helpen je graag

Bij het samenstellen van je boxspring

Wanneer je een afspraak maakt garanderen wij dat we alle tijd voor je hebben om jouw ideale boxspring samen te stellen!

0