>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Top Deals: nu tot 50% korting!

Shop onze Top Deals. Nu met kortingen tot 50%!

Draaideurkast op maat

Met de kastenserie Goes stel je in een 5 eenvoudige stappen je ideale kledingkast met draaideuren samen. Je bepaalt alles zelf.

Zo kun je een complete kastenwand bouwen, kiezen uit verschillende kleuren en kun je de deuren combineren met lades. Zo creëer je snel en simpel jouw ideale kledingkast op maat.

Stel je ideale kledingkast zelf samen!

Met de Goes haal je een draaideurkast van topkwaliteit in huis. In 5 stappen stel je in een handomdraai je ideale kledingkast samen. Doordat je met de Goes elementen je eigen kast kunt bouwen en een ruime keuze hebt uit diverse kleuren, past deze kast in iedere slaapkamer. Het concept is simpel: bepaal de afmeting en hoogte, kies de kleur van de ombouw, de deuren en lades, de greep en voeg de gewenste accessoires toe.

Meer weten? Lees verder in de GOES kieswijzer, kom naar één van onze winkels of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs om jouw ideale kledingkast samen te stellen!

Stap 1: Kies je opstelling

Kledingkast Goes met draaideuren stel je de opsteling samen die jij wilt! Er zijn diverse standaard opstellingen beschikbaar, maar met de elementen van 50 cm en 100 cm breed kun je ook een hele kastenwand bouwen!

Stap 2: Kies de ombouw

De ombouw is leverbaar in verschillende kleuren zodat je de kast kunt combineren in ieder interieur. De binnenzijde heeft altijd een luxe zilvergrijze afwerking.

Stap 3: Kies je deur en lades

Alle Goes draaideuren zijn 50 cm breed en leverbaar in verschillende kleuren. Ook kun je kiezen voor een deur met spiegel of een deur in combinatie met lades eronder.

Stap 4: Kies een greep

Voor de afwerking van de kast heb je de keuze uit 4 verschillende soorten grepen.

Stap 5: Kies je accessoires

Voor de ideale inrichting van je Goes kledingkast heb je de keuze uit vele bijpassende kastaccessoires zoals ladeblokken, legplanken, roedes, verlichting en een kastindeling.

Wij helpen je graag

Bij het samenstellen van je kast

Wanneer je een afspraak maakt garanderen wij dat we alle tijd voor je hebben om jouw ideale draaideurkast samen te stellen!