>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

2e Paasdag zijn onze winkels geopend.

2e Paasdag zijn onze winkels geopend.

TV-meubels

Een tv-meubel is niet alleen een praktisch kastje voor de televisie, maar een echte blikvanger in ieders interieur. De tv trekt altijd alle aandacht naar zich toe, dus kies voor een tv-meubel dat gezien mag worden: helemaal passend bij jouw woonstijl. Ga je voor één van onze houten tv kasten met industriële look? Of ben je meer van een strak zwart tv-meubel voor in moderne woonstijl? En of je nu een zee aan ruimte hebt of niet al te veel plek, ook daar hebben we oplossingen voor. Woonexpress heeft voor iedereen het perfecte tv-meubel!

Een tv-meubel is niet alleen een praktisch kastje voor de televisie, maar een echte blikvanger in ieders interieur. De tv trekt altijd alle aandacht naar zich toe, dus…

Lees meer

Een tv-meubel is niet alleen een praktisch kastje voor de televisie, maar een echte blikvanger in ieders interieur. De tv trekt altijd alle aandacht naar zich toe, dus kies voor een tv-meubel dat gezien mag worden: helemaal passend bij jouw woonstijl. Ga je voor één van onze houten tv kasten met industriële look? Of ben je meer van een strak zwart tv-meubel voor in moderne woonstijl? En of je nu een zee aan ruimte hebt of niet al te veel plek, ook daar hebben we oplossingen voor. Woonexpress heeft voor iedereen het perfecte tv-meubel!

Producten 25 t/m 37 van de 37
Producten 25 t/m 37 van de 37

TV-meubel kopen bij Woonexpress

Wanneer je een tv meubel zoekt, ben je bij Woonexpress aan het juiste adres. Wij hebben in onze winkels en in onze webshop een groot assortiment aan tv meubels in verschillende stijlen, maten en kleuren. De tv meubels zijn van hoge kwaliteit en verrassend betaalbaar. We hebben onze eigen huiscollectie, maar ook WOOOD tv meubels.

Diverse soorten tv meubels

Er zijn verschillende soorten en maten. Het hangt er maar vanaf wat je in je interieur wil hebben. Ze hebben zo ook verschillende voor- en nadelen.

  • Hangend - ze zijn ruimtebesparend en het is gemakkelijk om hier onder schoon te maken
  • Staand - deze zijn stevig en hebben vaak extra opbergruimte, wat heel gemakkelijk is
  • Op wielen - Handig om te verplaatsen. Dit maakt de voorjaarsschoonmaak toch ook net wat gemakkelijker

De grootte van een TV-meubel

Grootte is belangrijk bij het kiezen van een tv meubel. Je moet rekening houden met de grootte van je televisie en met de beschikbare ruimte in je woonkamer. Een te groot tv-kast kan overweldigend zijn, maar ook een te klein meubel oog niet goed. Ook is de hoogte van belang, je moet tenslotte comfortabel kunnen kijken zonder nekpijn te krijgen.
Heb je veel apparatuur en andere spullen? Dan is het ook handig om nog opbergruimte in je tv meubel te hebben.


De stijlvolle oplossing voor jouw tv: ons trendy TV-meubel!

Een tv meubel heeft een grote invloed op de uitstraling van je huiskamer. Bij Woonexpress hebben we diverse stijlen waaruit je kan kiezen zoals industrieel, landelijk of klassiek.
De kleur van een tv meubel bepaalt de sfeer en uitstraling van jouw woonkamer. Een donkerbruin of zwart tv meubel kan zorgen voor een stoere en industriële look terwijl een lichte kleur meer zorgt voor een moderne uitstraling.


Combineer tv-kasten met onze andere meubelen

Onze tv-meubels zijn vaak onderdeel van een woonprogramma. Dat betekent dat je de tv-meubels makkelijk als set kunt combineren. Combineer bijvoorbeeld met een bijpassend dressoir of een bijpassende salontafel. Op deze manier is het eenvoudig een smaakvolle set meubelen te combineren voor jouw ideale woonsfeer. Kleed het tv-meubel aan met een sfeervolle lamp en trendy woonaccessoires voor een gezellig en aangekleed geheel.

 


Veelgestelde vragen

  • Waar kan ik een tv meubel kopen?

    Bij Woonexpress  vind je een uitgebreid assortiment tv meubels. Waar je ook op zoek naar bent, we hebben altijd de ideale kast voor jou. Er zijn veel tv meubels uit voorraad leverbaar en deze worden gratis bij je thuisbezorgd. Kom naar één van onze woonwinkels of shop online.

  • Wat is een tv meubel?

    Een tv meubel is een lage kast waar je je televisie op kunt zetten. En ook wanneer je een hangende tv hebt staat het mooi om er zo’n meubel onder te zetten. Een tv meubel biedt ook plek voor een mediaspeler en andere spullen. Een tv meubel is dus een mooie toevoeging voor in je woonkamer.

  • Waarom heb ik een tv meubel nodig?

    De meeste mensen hebben wel een televisie in hun woonkamer. Om er een decoratief geheel van te maken, combineer je daar een tv meubel bij. Of om je tv erbovenop te zetten of om ‘m erboven te hangen. Bovendien is er dan ook ruimte voor een mediaspeler. Hou bij de aanschaf van een nieuw televisie meubel rekening met de grootte van je tv.

  • Welke soorten tv meubels zijn er?

    Net zoals televisies zijn er ook tv meubels in allerlei afmetingen. Ze zijn er vanaf zo’n 50 cm tot wel 230 cm. We hebben ook tv meubels van het merk WOOOD. Er zijn diverse soorten die je aan elkaar kunt koppelen. Op die manier bepaal jij de uiteindelijke afmeting van je lage kast. Mooie voorbeelden zijn de Finca tv meubels en de New Gravure tv meubels. Verder zijn er allerlei stijlen televisie meubels verkrijgbaar. Van landelijke tv meubels, tot stoere industriële tv meubels. Laat je goed adviseren welke tv kast past in de look die jij voor ogen hebt. Deskundig advies krijg je niet alleen in één van onze woonwinkels, maar ook online kunnen we je persoonlijk adviseren.

  • Hoe groot moet mijn tv meubel zijn?

    Je krijgt het mooiste effect wanneer het tv meubel wat breder is dan de televisie. Maar ook dat is een kwestie van persoonlijke smaak. Wat de één mooi vind, kan de ander een andere mening over hebben. Doe dus vooral wat jij zelf mooi vindt. Als je het lastig vindt om te kiezen, laat je dan goed adviseren door een deskundige medewerker. 

     

  • Kan ik mijn kabels en apparatuur verbergen in een tv meubel?

    Door een kast onder je televisie te zetten kun je kabels etcetera mooi maskeren. Een tv meubel is dus ook een goed idee als je een hangende tv hebt. Bij kasten met een dichte achterkant is er soms al een uitsparing om de kabels doorheen te doen. Aan de achterkant bind je alle kabels netjes bij elkaar voor een geordend resultaat. Ook biedt een tv kast plek voor je mediaspeler. Zo is alles overzichtelijk en opgeruimd bij elkaar.

  • Hoe zit het met monteren?

    Bij Woonexpress leveren we meubels die nog gemonteerd moeten worden en ook al voorgemonteerde meubels. Kijk bij het artikel waar je in geïnteresseerd bent of je wel of niet nog zelf moet monteren. De modellen die je zelf in elkaar moet zetten zijn voorzien van een goede montage handleiding. Neem de tijd voor het beste resultaat. Het is ook mogelijk om je tv meubel te laten monteren. Lees onze blog met informatie over monteren of dat voor jouw kast mogelijk is.

  • Wat is de prijs van een tv meubel?

    Er is voor ieder budget een geschikt tv meubel. Er zijn goedkope tv kasten en luxe varianten. De voordelige kasten worden vaak als bouwpakket geleverd en die moeten nog in elkaar gezet worden. Veel modellen zijn ook al voorgemonteerd. Dat is uitpakken en gelijk genieten. En in welke prijsklasse je een tv meubel shopt maakt niet uit: we bezorgen deze altijd gratis bij jou thuis!

  • Hoe kan ik mijn tv meubel het beste onderhouden?

    Het onderhoud van je tv meubel hangt af van het materiaal waar deze van gemaakt is. Ieder materiaal kan in ieder geval regelmatig (wekelijks) onderhouden worden met een zachte stofdoek. Voor het diep reinigen en verzorgen adviseren we het gebruik van onze onderhoudskits. Kijk goed welke kit bij het materiaal van jouw lage wandkast past.

  • Kan ik mijn nieuwe tv meubel achteraf betalen?

    Als je een nieuw tv meubel koopt via onze webshop kun je veilig achteraf betalen met Riverty (voorheen AfterPay). De betaling verricht je direct aan Riverty binnen 14 dagen na de levering van je bestelde woonitems. Je krijgt daar per e-mail bericht over om ervoor te zorgen dat je op tijd betaalt.