>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

2e Paasdag geopend.

2e Paasdag zijn onze winkels geopend.

WOOOD kasten

Bekijk onze collectie WOOOD kasten met hun unieke en tijdloze designs. Deze kasten zijn van Nederlandse bodem en dat zie je terug in het no-nonsense ontwerp en de hoogwaardige materialen. Er is een ruim aanbod van diverse soorten kasten, zoals dressoirs, wandkasten en kledingkasten van WOOOD.

Producten 25 t/m 48 van de 94
Producten 25 t/m 48 van de 94

Een WOOOD kast koop je bij Woonexpress!

Als je op zoek bent naar een kast die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in je interieur, dan moet je er zeker één van WOOOD kopen bij Woonexpress. WOOOD staat bekend om zijn unieke en eigentijdse ontwerpen, die perfect passen bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een industriële, Scandinavische of landelijke inrichting hebt, er is altijd een WOOOD kast die bij jouw smaak en stijl past. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals massief hout, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een warme en natuurlijke uitstraling hebben. Woonexpress biedt een breed scala aan WOOOD meubels, van dressoirs en boekenkasten tot tv-meubels en wandkasten, zodat je altijd de perfecte opbergoplossing kunt vinden voor elke ruimte in je huis. Dus waar wacht je nog op? Ga naar een Woonexpress winkel of shop online en ontdek de prachtige collectie WOOOD kasten die je interieur naar een hoger niveau tillen.

Alle soorten maten WOOOD kasten voor de perfecte fit

WOOOD kasten zijn er in allerlei soorten en afmetingen, zodat er altijd wel eentje is die perfect in jouw interieur past. Er zijn onder andere dressoirs, vitrinekasten, ladekasten en kledingkasten. Of je nu op zoek bent naar een kleine ladekast voor in de gang of een grote buffetkast voor in de woonkamer, WOOOD heeft het allemaal. De afmetingen variëren van compacte modellen van 50 cm breed tot ruime kasten van wel 200 cm breed. En ook qua hoogte zijn er verschillende opties, van lage modellen van 80 cm hoog, tot hoge van wel 220 cm hoog. Het leuke aan WOOOD kasten is, dat je ze ook kunt combineren. Heb je bijvoorbeeld een muur waar je graag een kast wilt plaatsen, maar je wilt geen standaard model? Geen probleem, want je kunt bijvoorbeeld 2 smallere kasten naast elkaar zetten om zo de gewenste look te creëren. Denk bijvoorbeeld aan de hoge smalle kasten uit de New Gravure serie. Of misschien wil je juist een hele wand vullen? Ook dat kan door verschillende kasten met elkaar te koppelen, denk bijvoorbeeld aan de Finca kasten. Zo kun je een unieke opstelling maken die perfect bij jouw stijl en behoeften past.

Het unieke en tijdloze design van WOOOD

WOOOD kasten hebben zo'n uniek design, dat je er meteen verliefd op wordt. Het is alsof ze rechtstreeks uit een hip interieurmagazine zijn geplukt. Ze hebben een minimalistische uitstraling, met strakke lijnen en een no-nonsense ontwerp. Gewoon puur en simpel en dat is juist wat ze zo bijzonder maakt. WOOOD kasten zijn ook nog eens gemaakt van duurzame materialen. Zo zijn ze niet alleen mooi, maar ook nog eens goed voor het milieu. Dat is toch top? En last-but-not-least: ze zijn super functioneel. Deze opbergers bieden lekker veel opbergruimte voor al je spullen, of het nu gaat om kleding, boeken of servies. Je kunt er echt van alles in kwijt. Dus als je op zoek bent naar wat voor kast dan ook die niet alleen mooi is, maar ook nog eens duurzaam en functioneel, dan moet je echt eens een kijkje nemen bij de WOOOD collectie.

Gemaakt van duurzaam hout

WOOOD kasten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook een stoere en robuuste uitstraling heeft. Het materiaal dat gebruikt wordt, is voornamelijk massief grenenhout. Dit hout komt uit duurzaam beheerde bossen, wat betekent dat er bij de productie rekening wordt gehouden met het behoud van het milieu. Het grenenhout wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot prachtige kasten die jarenlang meegaan.

  • FSC gecertificeerd hout
    Het mooie van massief grenenhout is dat het een natuurlijk materiaal is. Dit betekent dat elke houten meubelstuk uniek is, met zijn eigen houtnerf en kleurvariaties. Geen twee kasten zijn hetzelfde, wat zorgt voor een authentieke uitstraling in je interieur. Het hout wordt behandeld met een speciale lak of olie, waardoor het beschermd is tegen vlekken en krassen. Hierdoor blijft het meubel er lang mooi uitzien, zelfs bij intensief gebruik.
     
  • Metaal en glas
    Naast grenenhout worden er ook andere materialen gebruikt in de WOOOD kasten, zoals metaal en glas. Deze materialen geven er een industriële touch aan en zorgen voor een stoer contrast met het warme hout. Het metaal wordt vaak gebruikt voor de handgrepen en poten van de kasten, terwijl het glas wordt gebruikt voor de deuren of planken. Dit zorgt voor een speels effect en maakt de kasten nog veelzijdiger in gebruik. Met een WOOOD kast haal je niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een eyecatcher die je interieur helemaal afmaakt.

Optimale opbergruimte met WOOOD

WOOOD kasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen, dus je kunt er altijd één vinden die perfect bij jouw wensen en stijl past. Bovendien zijn WOOOD opbergers ook praktisch, doordat ze handige extra's hebben, zoals lades en planken. Bij de Connect kledingkasten kun je zelfs een extra kastindeling erbij kopen, voor als je een wat andere indeling wilt creëren. Zo kun je niet alleen al je spullen netjes opbergen, maar ze ook gemakkelijk terugvinden. Een mooie kast van WOOOD biedt genoeg ruimte, zijn praktisch en van topkwaliteit. Wat zoek je nog meer in een kast?

De betaalbare prijzen van WOOOD kasten bij Woonexpress

Laten we eerlijk zijn, meubels kunnen behoorlijk prijzig zijn. Maar bij WOOOD hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ze bieden kwalitatieve meubels voor een betaalbare prijs. Je krijgt waar voor je geld en doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, zijn ze echt stevig. Je kunt erop vertrouwen dat een WOOOD kast lang meegaat en dat je er dus jarenlang plezier van zult hebben. Dus ben je op zoek naar een nieuwe opbergkast? Kijk dan eens naar de WOOOD collectie van Woonexpress. Wie weet vind je wel de perfecte kast voor een scherpe prijs waar je helemaal blij van wordt!

Monteer je WOOOD meubel in een handomdraai

Dus je hebt zojuist een prachtige WOOOD meubel gekocht en nu is het tijd om deze in elkaar te zetten. Geen zorgen, het is eigenlijk best een eenvoudig proces. Het eerste wat je moet doen is alle onderdelen uit de doos halen en ze netjes en overzichtelijk neerleggen. Zorg ervoor dat je alle schroeven, bouten en andere kleine onderdelen bij de hand hebt. Nu is het tijd om de handleiding erbij te pakken en volg de instructies stap voor stap voor het beste resultaat. Je hebt geen speciale gereedschappen nodig, alleen een schroevendraaier en wat geduld. Als je alle onderdelen op de juiste plek hebt zitten en de schroeven stevig hebt vastgedraaid, is het tijd om achterover te leunen. Geef jezelf een welverdiend applaus, want je hebt zojuist je eigen WOOOD kast in elkaar gezet! Nu kun je genieten van je nieuwe meubelstuk en pronken met je montage vaardigheden.


Veelgestelde vragen

  • Wat is WOOOD?

    WOOOD is een Nederlands meubelmerk dat bekend staat om zijn eigentijdse meubels met een uniek ontwerp. Vooral de WOOOD kasten zijn bekend en erg gewild. Ze worden als bouwpakket geleverd en moeten nog gemonteerd worden.

  • Wat voor soort kasten heeft WOOOD in de collectie?

    WOOOD biedt een breed scala aan modellen. Zo zijn er dressoirs, wandkasten, boekenkasten, ladekasten en kledingkasten. Heel bekend zijn de diverse New Gravure kasten met verticale lijnen op de deuren. Zo ook de zwarte Finca kasten waar je een complete kastenwand mee kunt maken.

  • Zijn de kasten van WOOOD gemaakt van massief hout?

    Ja, de houten opbergers van WOOOD zijn gemaakt van massief hout, zoals grenen of eikenhout. Er wordt FSC gecertificeerd hout voor gebruikt, afkomstig uit beheerde bossen.

  • Is een WOOOD kast gemakkelijk te monteren?

    Ja, de meubels van WOOOD worden geleverd als bouwpakketten met duidelijke montage-instructies. Ze zijn over het algemeen gemakkelijk te monteren.

  • Zijn WOOOD kasten leverbaar in diverse kleuren?

    Ja, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals witte en zwarte kasten. Kijk maar naar de Connect kledingkasten die in 3 kleuren leverbaar zijn. En bijvoorbeeld de New Gravure kasten, die zijn er in blank eiken, zwart grenen en bruin essen.

  • Kan ik de kasten van WOOOD online bestellen?

    Ja, de kasten van WOOOD zijn online verkrijgbaar bij Woonexpress. Bestel via onze webshop en laat je nieuwe WOOOD opbergmeubel gratis thuisbezorgen.

  • Past de look van een WOOOD kast zowel in diverse stijlen?

    Ja, ze hebben een tijdloos design dat goed past bij zowel moderne als klassieke interieurs. Sommige ontwerpen zijn gebaseerd op klassieke kasten, zoals grenen meidenkasten. Andere modellen hebben een modern en vernieuwend ontwerp. Beide opties zijn goed te combineren in diverse interieurstijlen.

  • Kan ik de meubels van WOOOD ook in een Woonexpress winkel bekijken?

    Ja, naast online verkoop heeft Woonexpress ook verschillende fysieke winkels waar je de meubels kunt zien. Online bieden we een breder assortiment aan, dan in de winkels. Dat wil zeggen dat niet alle WOOOD kasten in onze woonwinkels te vinden zijn. Vraag voor persoonlijk advies om te checken of jouw favoriete model in één van onze winkels te zien is. Verder proberen we online een zo duidelijk mogelijke omschrijving bij het product te zetten met goede foto’s. Op die manier schetsen we een zo goed als mogelijk beeld van een WOOOD meubel.