>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

2e Paasdag zijn onze winkels geopend.

2e Paasdag zijn onze winkels geopend.

Van verduisterende rolgordijnen tot een duo rolgordijn

Rolgordijnen zijn de ideale manier om een ruimte tegen inkijk af te schermen en eventueel te verduisteren. We hebben verschillende soorten rolgordijnen voor diverse wensen. Wanneer je van een donkere kamer houdt, dan zijn verduisterende rolgordijnen ideaal. Dit worden ook wel black out rolgordijnen of zonwerende rolgordijnen genoemd. Deze rolgordijnen zijn voorzien van een zonwerende stof die het licht volledig buiten houdt. 

Wanneer je geen inkijk wilt en van een gefilterde lichtinval houdt, dan zijn er de uni rolgordijnen. Deze rolgordijnen laten zich goed combineren met mooie gordijnen. Het rolgordijn beschermt tegen inkijk maar laat wel licht door en het gordijn is er ter decoratie en voor verduistering. 

Verder zijn er nog de duo rolgordijnen, ook wel dag en nacht rolgordijnen genoemd. Het is een sfeervolle raamdeco soort die de zonnestralen in je huis doorlaat en tegelijkertijd de nodige privacy biedt. Duo rolgordijnen hebben zowel ondoorzichtige als transparante gedeelten, die je ten opzichte van elkaar kunt verschuiven om de ideale lichtinval te creëren. Ze staan ook wel bekend als cassette rolgordijnen. Deze naam komt door de cassette waarin het rolgordijn verdwijnt wanneer deze wordt opgetrokken. We hebben verschillende soorten rolgordijnen in diverse kleuren en maten. Dus voor elk interieur en iedere stijl hebben we een rolgordijn dat past bij jouw wensen.

 

Rolgordijnen kopen

Bij het kopen van rolgordijnen is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste lichtdoorlatendheid en de juiste afmeting. Daarom hebben wij rolgordijnen in verschillende afmetingen. We hebben rolgordijnen van 60x190 cm, 220x190 cm en alles daartussenin. Als je zoekt naar een rolgordijn op maat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze rolgordijnen zijn namelijk zelf korter en smaller te maken. Bij elk rolgordijn is een instructie toevoegt hoe je de rolgordijnen zelf op maat kunt maken, dit is heel eenvoudig. Een rolgordijn is bovendien gemakkelijk te bevestigen. Al onze rolgordijnen zijn online verkrijgbaar, dus je hoeft het huis niet te verlaten. Wil je de rolgordijnen liever eerst zelf bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels.