>
  • Binnen 1 week bij jou thuis*

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Betaal direct, achteraf óf in delen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

2e Paasdag zijn onze winkels geopend.

2e Paasdag zijn onze winkels geopend.

Tafels

Woonexpress heeft een grote collectie tafels. Van eettafels en salontafels tot bartafels. In ons assortiment vind je tafels in allerlei stijlen, zoals houten tafels met industriële zwarte poten en betonlook tafels met een modern onderstel. Verder hebben we ook veel verschillende salontafels en bijzettafels. De kleuren lopen uiteen van zwart tot goud. Kortom: Woonexpress heeft voor iedereen de ideale tafel!

Woonexpress heeft een grote collectie tafels. Van eettafels en salontafels tot bartafels. In ons assortiment vind je tafels in allerlei stijlen, zoals houten tafels…

Lees meer

Woonexpress heeft een grote collectie tafels. Van eettafels en salontafels tot bartafels. In ons assortiment vind je tafels in allerlei stijlen, zoals houten tafels met industriële zwarte poten en betonlook tafels met een modern onderstel. Verder hebben we ook veel verschillende salontafels en bijzettafels. De kleuren lopen uiteen van zwart tot goud. Kortom: Woonexpress heeft voor iedereen de ideale tafel!

*Korting geldt alleen op eettafels en is niet geldig in combinatie met andere acties. Expresstoppers zijn uitgesloten.

5 producten
5 producten

Tafel kopen bij Woonexpress

Bij Woonexpress een tafel kopen kan online én in een woonwinkel. In de webshop vind je alle soorten tafels die Woonexpress te bieden heeft. Wanneer je de tafels liever in het echt wilt zien, ben je van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken aan je toekomstige tafel in één van onze woonwinkels. In de Woonexpress winkels vind je volop inspiratie en ideeën voor de perfecte tafel. Je ziet er een heleboel woonkamers met daarin allemaal verschillende combinaties en mogelijkheden, zowel uit één meubelserie als een mix van verschillende series. Vind je het lastig om de perfecte tafel te spotten in onze bonte mix van stijlen, kleuren en materialen? Je kan hier ook zelf je tafel samenstellen Maak dan een afspraak met een van onze stylisten voor een gratis interieuradvies. Samen kijken we naar jouw woonwens en welke tafel daar het beste bij past.

Meubelserie of mix & match

Woonexpress heeft veel meubelseries met een bijpassende tafel. Hiermee kun je een mooie combinatie maken van een eettafel met een fijne kast voor in het eetgedeelte. In de kast kun je je mooie servies opbergen en op die manier staat het servies binnen handbereik wanneer je de tafel moet dekken. Door een bijpassende salontafel in het zitgedeelte neer te zetten creëer je een mooi en rustig geheel in je woonkamer. 

Je kunt ook kiezen om verschillende tafels en meubels te combineren. Dan is het handig om dezelfde materialen en stijlen terug te laten komen. Kies bijvoorbeeld in een industriële woonstijl een stoere houten eettafel met een metalen onderstel of poten. Dat kan een grove spinpoot zijn, maar ook een slank metalen onderstel kan heel goed staan. Het is helemaal van nu om zo’n tafel te mixen met andere metalen meubelen, zoals een stoere zwarte kast. Combineer het met mooie bijzettafel van bij je bank of een sidetable tegen de muur en op deze manier creëer je een sfeervol geheel in je woonkamer.

De trend in tafels

De trend in tafels is heel divers. Eén van die trends is de houten tafel gecombineerd met een metalen onderstel. We hebben eettafels in diverse kleuren en soorten hout, met een stoere spinpoot of een set poten. Een set metalen poten kan verschillen van een A-poot tot een X-poot en alles daar tussenin. Een andere trend is de boomstamtafel. Zo’n tafel is van mooi massief eikenhout met een grillige rand waar de boom nog in te herkennen is. Ronde tafels zijn ook helemaal on trend. Deze vorm vind je steeds vaker terug in eettafels en salontafels. Daarnaast is het bij salon- en bijzettafels heel trendy om te mixen en matchen met diverse kleuren en materialen.

 


Veelgestelde vragen

  • Waar koop je een tafel?

    Een tafel koop je bij Woonexpress, de leukste woonwinkel van Nederland. Er zijn winkels op diverse locaties in het land en je kunt ook online shoppen. Er is een ruim aanbod in eettafels, salontafels, etcetera. Veel is uit voorraad leverbaar en vanaf € 50 bezorgen we je nieuwe tafel gratis bij je thuis.

  • Welke soorten tafels zijn er?

    Er zijn allerlei soorten tafels, zoals eettafels, salontafels en bijzettafels. Verder zijn er ook nog sidetables en bureaus. Ze zijn leverbaar in verschillende materialen, zoals hout en marmer en ze passen in diverse woonstijlen. Gebruik online de filters om de juiste soort, maat en materiaal tafel te selecteren.

  • Hoe kies ik de juiste tafel voor mijn interieur?

    Bedenk eerst welke soort tafel je wilt, bijvoorbeeld een eettafel of een salontafel en in welke woonstijl. Vervolgens is het belangrijk om op te meten hoe groot de gewenste tafel kan zijn. Bij een eettafel is het goed om te bedenken hoeveel mensen eraan kunnen zitten. Lees ook de blog: zo kies je de juiste eettafel en de blog: keuzehulp voor de beste salontafel.

  • Wat zijn de afmetingen van een standaard tafel?

    Aangezien er allerlei soorten tafels zijn, is er niet echt één gemiddelde maat. Dat ligt een beetje aan de soort tafel. Hier een overzicht met een aantal gemiddelde maten van diverse modellen:

    • rechthoekige eettafel 90x180 cm en 100x200 cm
    • ronde salontafel Ø130 cm
    • rechthoekige salontafel 120x60 cm
    • ronde salontafel Ø75 cm
    • bijzettafel Ø50 cm
  • Hoe onderhoud ik mijn tafel?

    Als je een nieuwe tafel gaat kopen, dan wil je die natuurlijk goed onderhouden zodat je er lang plezier van hebt. We hebben diverse onderhoud kits, elk geschikt voor een bepaald materiaal. Zo is er een compleet verzorgings- en reinigingspakket voor houten tafels en ook voor stenen tafels. Lees onze blog over het onderhouden van je tafel. Het gebruik van onderzetters is altijd een goed idee. Zo voorkom je nare kringen en vlekken op je tafel.

  • Wat zijn de voordelen van een houten tafel?

    Het voordeel van een tafel is dat je er een warme sfeer mee creëert. De mooie houtnerf zorgt voor een ongedwongen sfeer waarin geleefd mag worden. Hou je van hout, maar wil je iets wat minder vatbaar is voor krassen en vlekken? Dan is een mooie houtlook tafel dé oplossing voor jou.

  • Wat zijn de kosten van een tafel?

    Er zijn tafels voor ieder budget. We hebben goedkope tafels vanaf € 50 tot luxe varianten van € 1.500. Zo is er voor elke portemonnee de juiste tafel.

  • Hoe kan ik mijn tafel decoreren?

    Als je je tafel decoreert, houdt dan rekening met het formaat. Een hele grote vaas op je ronde salontafel van 70 cm is misschien niet handig. Dan is een combinatie van een paar kleinere vaasjes een beter idee. Op een eettafel kan het een goed idee zijn om wat decoratie op een dienblad of plateau te zetten. Zet er bijvoorbeeld een combinatie van kaarsen, kandelaars en waxinehouders op. Dat staat niet alleen leuk, maar zo kun je de tafel in één keer leegruimen.