>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Nog TIMER 10% korting op alles! >>

Alléén dit weekend: 10% KORTING OP ALLES! Nog TIMER Bezoek onze winkels of shop direct online.

Dekbedden

Bij Woonexpress vind je dekbedden in verschillende afmetingen en vullingen. Van een donzen dekbed tot een wollen dekbed, er zit altijd wel een dekbed bij voor jou. Ook hebben we 4-seizoensdekbedden verkrijgbaar, heerlijk voor de warme zomers en de koude winters.
 

Bij Woonexpress vind je dekbedden in verschillende afmetingen en vullingen. Van een donzen dekbed tot een wollen dekbed, er zit altijd wel een dekbed bij voor jou. Ook…

Lees meer

Bij Woonexpress vind je dekbedden in verschillende afmetingen en vullingen. Van een donzen dekbed tot een wollen dekbed, er zit altijd wel een dekbed bij voor jou. Ook hebben we 4-seizoensdekbedden verkrijgbaar, heerlijk voor de warme zomers en de koude winters.
 

We can't find products matching the selection.

Van een donzen dekbed tot een wollen dekbed

Slapen is een persoonlijke ervaring waarbij het comfort en het slaapklimaat belangrijk is. Het moet niet te koud zijn, maar ook niet te warm. Daarom kies je voor een dekbed. Een dekbed kopen doe je nadat je bent nagegaan wat voor jou belangrijk is bij het slapen. Wij hebben namelijk verschillende soorten dekbedden zodat je tijdens het slapen altijd een aangename temperatuur hebt en onder een gewenst gewicht ligt. Kies je bijvoorbeeld voor een wollen dekbed, dan betekent het dat je kiest voor een warm dekbed dat niet benauwend is. Wol is namelijk ademend waardoor het vocht opneemt, maar ook weer ‘uitademt’. Daarnaast is een dekbed van wol relatief licht. Aan de andere kant kun je ook kiezen voor een donzen dekbed. Een dons dekbed is licht en geeft een behaaglijke warmte, bovendien geeft de vulling een heerlijke textuur aan het dekbed. Naast donzen en wollen dekbedden hebben we ook synthetische dekbedden, het voordeel van deze dekbedden is dat deze dekbedden goedkoper zijn dan de andere varianten. Het nadeel van is dat deze goedkope dekbedden minder goed isoleren dan degene met natuurlijke vullingen. Het tijk ofwel de buitenkant van de dekbedden zijn meestal gemaakt van katoen, we hebben deze ook beschikbaar in een synthetische stof voor mensen die bijvoorbeeld een allergie hebben.

Dekbedden voor elk bed

In huis heb je meestal bedden in verschillende afmetingen. Voor deze bedden heb je dan ook dekbedden in verschillende formaten nodig. Alle formaten vind je in onze uitgebreide collectie. Als je zoekt naar een 1 persoons dekbed of juist een 2 persoons dekbed, dan kun je hier gemakkelijk op filteren op onze website. Je kunt onder andere kiezen voor een junior dekbed van 120x150. Natuurlijk hebben wij voor volwassenen ook geschikte dekbedden. Bij ons kun je een eenpersoons dekbed vinden voor mensen met een gemiddelde lichaamslengte en ook voor langere mensen. Een tweepersoons dekbed hebben wij ook in meerdere formaten en bovendien hebben we de zogenoemde lits-jumeaux dekbedden voor grote bedden of liefhebbers van grote dekbedden. Je hebt de keuze uit dekbedden in de volgende formaten: 120x150, 140x200, 140x220, 200x200, 200x220, 240x200 en 240x220. Al deze dekbedvarianten kun je beschermen met bijvoorbeeld een passend dekbedovertrek. Heb je het in de zomer altijd te heet en in de winter te koud onder je dekbed? Dan hoef je bij ons niet te kiezen voor een speciaal zomerdekbed of winterdekbed, want wij hebben een alternatief dat je het hele jaar door kunt gebruiken: een 4 seizoenen dekbed. Bekijk onze collectie en vind goedkope dekbedden vanaf €24,95. Bekijk het aanbod online of kom langs in een van onze 11 winkels om de dekbedden zelf te voelen.