>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • GRATIS bezorging vanaf € 50

  • Veillig achteraf betalen

8.8/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Nu -10% op salon-, bijzettafels & sidetables.

Shop salontafels, bijzettafels & sidetables nu met minimaal 10% korting!

Inspiratie nodig voor een moderne woonstijl?

Deze 3 tips helpen je op weg

Eén van de meest tijdloze woonstijlen is de moderne look. Deze woonstijl herken je meteen aan meubels die minimalistisch en transparant ogen. Hierdoor lijkt je ruimte optisch een stuk groter. Qua materialen kun je denken aan een mix van metaal, glas en steen. Maar hoe richt je jouw woonkamer dan in met de moderne look als inspiratie? Er is zoveel keuze dat je de bomen door het bos misschien niet meer ziet. Daarom helpen we jou op weg met deze 3 tips.


Eenvoudig kleurgebruik

De kleuren zijn vaak sober en eenvoudig. Zwart, wit en grijs voeren de boventoon afgwisseld met primaire kleuren zoals rood, blauw en geel. De kleuren vind je vooral terug in de details zoals lampen en accessoires.

Strakke, ranke vormen

Rank gevormde meubels zijn een must in de moderne woonstijl. Let hierbij vooral goed op de tafelpoten, het frame van de eetkamerstoelen of de pootjes van de bank, het dressoir of tv-kast. De rankheid wordt de ruimte een luchtig geheel.

Minimalisme voorop

Less is bij deze woonstijl echt more! Alle items in de kamer zijn functioneel en niet overbodig. Ook zie je weinig accessoires. De accessoires die wél worden gebruikt hebben vaak een designachtergrond en zijn echte blikvangers in huis.

Kom langs!

Wil je de moderne stijl in jouw interieur toepassen? Maar kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Onze stylisten helpen je graag. Maak een afspraak voor gratis advies in één van onze vestigingen.