>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • GRATIS bezorging vanaf € 50

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

5 tips voor de perfecte styling in huis

Veel mensen zien de styling van een huis als een grote uitdaging. Hoe kom je erachter waar je van houdt? Welke kleuren en welke vormen passen bij elkaar? Tegenwoordig doe je online veel inspiratie op via Pinterest en blogs, maar met onze onderstaande tips leer je pas écht hoe je een ruimte stijlvol decoreert.


Tip 1: maak gebruik van oneven aantallen

Wist jij dat er een regel is voor het aantal accessoires dat je bij elkaar zet? ‘Oneven’ is hierbij het sleutelwoord! Een oneven aantal werkt veel beter dan een even aantal. Dus ga voor groepjes van 1, 3, 5 of maximaal 7 items.

Tip 2: kies verschillende materialen

Om ervoor te zorgen dat je interieur spannend blijft, is het gebruik van verschillende materialen een absolute must. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van glas, stof, beton, staal en kurk.

Tip 3: kleurgebruik

Hou je van rust, dan is ton sur ton echt iets voor jou. Hierbij zet je meerdere items van dezelfde kleur bij elkaar. Kies dan wel bijvoorbeeld één item dat een beetje afwijkt. Dan springt het er meer uit, wat zorgt voor afwisseling. Ben jij een kleurliefhebber? Hou je dan vooral niet in en kies wat je écht leuk vindt.

Tip 4: decoreer in een driehoek

Wil je meerdere items bij elkaar zetten, let dan op de verschillende groottes van de items. Zorg ervoor dat de accessoires in een driehoekvorm staan. Van laag en breed naar hoog en smal dus.

Tip 5: voeg persoonlijke items toe

Voeg persoonlijke items toe in je interieur, want dat maakt jouw huis jouw thuis! Denk aan vakantiesouvenirs, foto’s of stenen uit een ver land. Accessoires met een verhaal brengen je interieur tot leven!

Kom langs!

Heb je hulp nodig met stylen? Onze stylistes helpen je graag! Maak een afspraak voor gratis advies in één van onze vestigingen of kijk hier voor inspiratie.