>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

YES! 10 dagen lang, 10% korting op ALLES!

YES! 10% dagen lang, 10% korting op ALLES! Bezoek onze winkels of shop direct online.

Creëer een Oase van rust met Natural Japandi

Natural Japandi kenmerkt zich als een moderne en minimalistische trend. Hiermee wordt het tijdloze scandinavische interieur vernieuwd met Japanse invloeden. Rust en harmonie staan hier voorop, dat zie je terug in minimalistische styling en het veelvuldig gebruik van organische vormen. Ontdek hier alle producten uit de trend Natural Japandi.

Tips bij de trend

  1. Kies bij de styling voor verschillende materialen, zoals aardewerk, metaal en glas.
  2. Een mooie grote bloesemtak als statement brengt direct het Japanse gevoel in je interieur.
  3. Kies voor twee dezelfde lampen in andere afmetingen voor een rustig maar speels effect.

Natuurlijk gevormd

De trend van organische en ronde vormen breidt zich steeds verder uit in onze interieurs. Ronde tafels, spiegels en accessoires zijn inmiddels verweven met het basis interieur, maar ook andere productgroepen worden beïnvloed door deze beweging. Kijk naar meubels met afgeronde randen, zoals ronde fauteuils, volle banken en bolle poefen. 

Deze golvende vormen zie je vooral terug in kleinmeubelen, spiegels, wanddecoratie en aardewerk. Symmetrie is hier geen must, de rondingen mogen speels en ongeleid zijn: de natuur in al haar vormen is ook imperfect.

Vormen en prints

Bij deze woontrend zie je geen overdadige prints. Juist de duidelijke, eenvoudige vormen zijn hier kenmerkend. Kies bijvoorbeeld voor een bijzettafel in een unieke vorm. Je ziet veel lijntekeningen, die de luchtigheid benadrukken. Verfijning is hierbij essentieel. Dus geen grote kleurvlakken met harde contrasten, maar juist de elegante vormen en subtiele prints.

De materialen

Natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, rotan, sisal, wol, juten en linnen. Maar ook verschillende soorten aardewerk en stoffen zoals bouclé. Mix & match diverse afwerkingen van het materiaal.

Kleurenplaet Natural Japandi

In het kleurpalet van natureltinten zoals zand- en kiezelkleuren gecombineerd met wit en off-white (creme), zorgt een vleug zwart voor contrast. Subtiele en kalme kleuren zoals oudroze, celadon en lichtblauw sluiten goed aan bij deze beiges als accent.

 

Verlichting

Lampen zijn een belangrijke sfeermaker in een ruimte. Om de verlichting te matchen met je woonstijl, is het belangrijk om goed te kijken naar de materialen. Dat nodige streepje zwart, wat we in deze woontrend graag toepassen, kan perfect met trendy lampen. Zwarte, slanke armaturen zorgen voor dat mooie lijnenspel. Wissel hierbij af met zowel dichte als open varianten voor een spannende combinatie.