>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • GRATIS bezorging vanaf € 50

  • Veillig achteraf betalen

8.8/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Nu -10% op salon-, bijzettafels & sidetables.

Shop salontafels, bijzettafels & sidetables nu met minimaal 10% korting!

Hoe decoreer ik mijn vakkenkast?

Heb jij ook zo’n gave industriële vakkenkast in huis gehaald, maar heb je nog geen idee hoe je deze stijlvol inricht? Een open kast oogt al snel rommelig en hij moet daarnaast ook zeker niet te leeg zijn. Wij helpen je graag op weg met onderstaande tips.


Kleur

Selecteer items met dezelfde kleuren om rust te bewaren, zoals je ook bij de ton sur ton-stijl doet. Denk aan bijvoorbeeld dezelfde kleur fotolijstjes of kaarsen. Daarmee creëer je eenheid. Daarnaast is een persoonlijke touch natuurlijk altijd leuk!

Functie

Een open vakkenkast kan meerdere functies hebben in een kamer. Zo kan een vakkenkast dienen als eyecatcher, roomdivider tussen 2 gedeeltes of als opbergelement. Let er in het laatste geval wel op dat de kast een beetje opgeruimd is. Denk goed na over welke functie de kast bij jou gaat bekleden.

Groeperen

Om rust te creëren is het belangrijk dat je spullen clustert en groepeert, anders wordt het al snel een rommeltje. Maak kleine groepjes van spullen die bij elkaar horen en zet kleine accessoires bij elkaar.

Planten

Planten in een vakkenkast zijn altijd een goed idee, waarmee je meerdere zelfde items met verschillende vormen in huis haalt. De kleuren groen zorgen voor rust. Ben je niet goed in het onderhouden van planten? Kies dan voor kunstplanten. Daar heb je geen omkijken naar!

Kom langs!

Benieuwd hoe wij het aanpakken? Kom eens langs in de winkel. Onze stylistes helpen je graag. Maak een afspraak voor gratis advies in één van onze vestigingen of kijk hier voor inspiratie.