>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • GRATIS bezorging vanaf € 50

  • Veillig achteraf betalen

8.8/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Introduceer Natural Harmony in jouw interieur

Ben jij wel toe aan wat rust in je interieur? Dan is de woontrend Natural Harmony helemaal wat je zoekt. Rust en harmonie staan in deze trend namelijk centraal. Met natuurlijke materialen en naturel tinten creëer een oase van rust in je huis. Hieronder vind je de verschillende kenmerken terug die passen bij de trend, voor een natuurlijke harmonie in je huis. Shop hier direct alle woonspullen uit deze trend >


Een natuurlijke en minimalistische stijl

De woontrend Natural Harmony is ideaal voor mensen die houden van natuurlijke materialen: van een houten kast tot een rotan bijzettafel, een vloerkleed van jute en mooie pluimen voor de sier. Een lichte basis is kenmerkend voor deze stijl met donkere accenten voor het contrast. De Scandinavische invloeden zijn niet te missen. Doordat de tinten dichtbij elkaar liggen, zijn texturen cruciaal in deze trend. De afwerking van het hout, een grove structuur op een vaas, bouclé stof op een meubel of sierkussens met patronen zorgen voor de spanning. Met de juiste combinatie van materialen en minimalistische styling ga je richting de Japandi stijl.

Vormen en prints

Bij deze woontrend zie je geen overdadige prints. Juist de duidelijke, eenvoudige vormen zijn hier kenmerkend. Kies bijvoorbeeld voor een bijzettafel in een unieke vorm. Je ziet veel lijntekeningen, die de luchtigheid benadrukken. Verfijning is hierbij essentieel. Dus geen grote kleurvlakken met harde contrasten, maar juist de elegante vormen en subtiele prints.

De materialen

Natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe, rotan, sisal, wol, juten en linnen. Maar ook verschillende soorten aardewerk en stoffen zoals bouclé. Mix & match diverse afwerkingen van het materiaal.

Kleuren

Ton-sur-ton is de truc! De natuurlijke kleuren van wol, katoen, linnen en sisal creëren je kleurenpalet. Door gebruik te maken van deze zand- en ecrutinten in combinatie met fris wit ontstaat dat heerlijke, rustige strandgevoel. Voor de nodige pit kun je donkerbruin en zwart toevoegen, in kleine, subtiele details. Denk hierbij aan de pootjes onder de bank, een zwart-witte lijntekening aan de muur of een strakke omlijsting van een lichte afbeelding.

 

Verlichting

Lampen zijn een belangrijke sfeermaker in een ruimte. Om de verlichting te matchen met je woonstijl, is het belangrijk om goed te kijken naar de materialen. Dat nodige streepje zwart, wat we in deze woontrend graag toepassen, kan perfect met trendy lampen. Zwarte, slanke armaturen zorgen voor dat mooie lijnenspel. Wissel hierbij af met zowel dichte als open varianten voor een spannende combinatie.