>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • CBW garantie, zeker van je aankoop

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Kleur je interieur met meesterlijke stillevens

Laat je inspireren door de prachtige meesterwerken die ons land rijk is. Een ode aan de Hollandse Meesters is zeker op zijn plaats. Je ziet zoveel details en kleurschakeringen terug in de schilderwerken, je kunt er een compleet interieur omheen stylen.


De bloemen op deze werken passen in verschillende kleurstijlen. Bloemenmandje van Bosschaert bevat vrolijke bonte kleuren, het werk van Jan Davidsz de Heem heeft diepe winterse tinten en het werk Stilleven van Eelke Eelkema vertoont vergrijsde kleuren. Maar één ding is zeker: door de weelderige bloemen is er volop kleur te zien in deze werken. Je kunt er dus alle kanten mee op in je interieur!

Laat de theatrale kleurstelling uit de afbeeldingen terugkomen in je interieur door diepe kleuren te combineren met zwart. Omarm de materialen met een chique uitstraling, zoals velvet, donker hout, messing en geribbeld glas om die luxe rijke sfeer toe te passen in huis. Het gekleurde glaswerk geeft deze stevige setting wat meer lucht.

Overdaad schaadt… hier niet! Door de bloemen patronen uit je wanddecoratie te herhalen in bijvoorbeeld kussens en een mooi, uitbundig boeket integreer je de afbeelding nog meer in je interieur. Voeg hier vervolgens een strakke designwaardige lamp en een echte eyecatcher van een bijzettafel aan toe en je huis lijkt wel een museum!