>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • GRATIS bezorging vanaf € 50

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

SuperSale: shop nu met korting tot 50%!

Yes, SuperSale! Shop nu met korting tot 50% op de leukste meubelen & woonaccessoires.

Kunst als pronkstuk in je interieur

Een meesterwerk aan de muur is een bijzondere blikvanger voor elke ruimte, of dat nu de slaapkamer, de eethoek of de zithoek is. Door zo een kleurrijk wandkleed te gebruiken, geef je jezelf de mogelijkheid om te experimenteren met kleur zonder dat je gelijk de potten verf open hoeft te trekken.


De Bedreigde Zwaan

Dit bekende doek van schilder Jan Asselijn vertoont een bijzonder kleurenpalet. Een blauwe achtergrond, aangevuld met diepe groentinten, zonnige oranje wolken en natuurlijk een helder witte zwaan op de voorgrond. Wij lieten ons inspireren om dit kleurpalet tot leven te brengen in een frisse slaapkamer. Onze mosgroene boxspring Flevo afgewerkt met Franse stiknaad is modern en stoer tegelijk en is een perfecte kleurmatch voor het kunstwerk. Herhaal verder de kleuren in een paar leuke sierkussens en een plaid. TIP: een vloerkleed is een ideale verbinder van meerdere kleuren en is bovendien lekker zacht voor je voeten als je uit bed stapt. Gebruik een paar sierlijke accessoires, zoals een groen glazen lampje met ribbels of een sfeerlicht met olieglans finish.

Dit soort klassieke meesterwerken laten zich uitstekend combineren met strakke objecten zoals de marmeren bijzettafel met konische poot en de mat gouden lamp. Het contrast in stijlen versterkt elkaar en is helemaal on trend: oud en nieuw gecombineerd. De lange pluimen en de hoge, organisch gevormde vaas doen denken aan de nek en de veren van de zwaan en brengen de dramatische sfeer van het wandkleed echt tot leven.

Past een robuust interieur met donkere tinten beter bij je? Het bekende schuttersstuk De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn vertoont prachtige warme kleuren, omringd door een donkere gloed die de stemming van het meesterwerk bepaalt. Deze sfeer kun je makkelijk doorvertalen in een stoer interieur.

Gouden eeuw inspiratie voor modern interieur

Laat je inspireren door het tijdperk van dit meesterwerk en laat de kleuren van het doek terugkomen in de meubels en de styling. Door de juiste elementen toe te passen, waan je je bijna in de Gouden Eeuw. Haal een arsenaal aan warme tinten en rijke materialen in huis om de replica aan de muur aan te vullen. De combinatie van zwart, warm gekleurd hout, cognac en mosgroen geven de hele setting een stoer karakter, wat uiteraard past bij het thema van de Nachtwacht. Ruwe zwarte accessoires en antraciet metallic items, dragen bij aan de krachtige look and feel. Gebruik als contrast goud en glaswerk om het luxe aspect van deze rijke tijd uit te beelden.

We can't find products matching the selection.