>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • GRATIS bezorging vanaf € 50

  • Veillig achteraf betalen

9/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Hoe maak ik mijn bed mooi op?

Je kent het wel, die mooie opgemaakte bedden in hotels. Een prachtig gezicht als je de slaapkamer binnenkomt, dan wil je zo in bed duiken! Maar hoe creëer je dit thuis ook? Dan voelt iedere dag wel als vakantie! Hieronder tips van onze slaapexperts.
Het juiste beddengoed

Hou je van een wit knisperend dekbed of juist een drukke print? De keuze heeft ook te maken met bijvoorbeeld de kleuren op de muur in de slaapkamer en de kleur van het bed.

Sierkussens

Voeg een aantal mooie sierkussens toe aan het hoofdeind. Kies voor luxe materialen en verschillende groottes. Heb je gekozen voor wit beddengoed? Dan kun je kleur toevoegen d.m.v. de kussens. Heb je al een drukke print op het dekbed? Zorg dan voor rustige kleuren en geen prints. Zodoende versterkt dit elkaar.


Maak je slaapkamer compleet

Naast een bed is het wel zo gezellig om de slaapkamer ook met andere meubels in te richten om je helemaal thuis te voelen. Een kast biedt opbergruimte voor kleding, persoonlijke bezittingen en andere woonspullen.

Een stoel is handig om kleding overheen te hangen of om lekker een boek in te lezen voor het slapengaan. Met de juiste decoratie en verlichting maak je de ruimte eigen.

Bed accessoires

Met onze handige bed accessoires maak je je slaapkamer helemaal compleet. Ladekasten geven bijvoorbeeld extra opbergruimte of kies voor een bedlade, handig als je een onverwacht logeetje hebt. Klik hier en laat je inspireren!

Kom langs!

Ben je van plan binnenkort je slaapkamer in te richten, maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Maak dan een afspraak met één van onze stylistes voor gratis interieuradvies. Wanneer kom je langs?