>
  • Binnen 1 week uit voorraad geleverd

  • GRATIS bezorging vanaf € 50

  • Veillig achteraf betalen

8.8/10 Klantbeoordelingen

Verkoopadvies? 0416 - 539000

Tips voor het kiezen van verlichting

Er komt best veel kijken bij het kiezen van verlichting. Het begint met nadenken over wat voor soort lamp je wilt. Ga je voor een tafel-, vloer- of hanglamp? In dit blog geven we je aantal tips die je helpen bij het maken van een keuze.


1. Denk na over de grootte van de lamp

Lampen bestaan in veel verschillende formaten. Gaat het om een grote ruimte, ga dan ook voor een grote lamp. Of kies in plaats van 1 grote, 2 of 3 kleine lampen! Combineer meerdere formaten om een speels effect te creëren. Is de ruimte klein, ga dan voor een wat kleinere lamp. 

2. Denk na over de hoogte

Lampen kun je op veel verschillende manieren ophangen. Combineer je meerdere lampen, dan zou je ze op dezelfde hoogte kunnen hangen. Maar ook hier kun je een speels effect creëren. Hoe? Laat de lampen verspringen door ze op verschillende hoogtes te hangen.

3. Denk na over de plek

Er zijn genoeg plekken in huis om verlichting te plaatsen. Heb je weinig ruimte, plaats de lamp dan op een tafel of dressoir of kies voor een wandlamp. Op deze manier krijg je toch licht op de plek naar keuze, maar kost het je bijna geen ruimte. Of combineer je verlichting met je accessoires door ze samen te zetten in een groepje, zo zijn je accessoires ook meteen mooi verlicht.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van verlichting? Onze stylistes helpen je graag!

Vraag gratis interieuradvies aan.