>

20% korting op fauteuils en bijzettafels!

Zondagavond is Woonexpress avond: Vanavond 20% korting op fauteuils en bijzettafels!

  • Volop inspiratie

  • Alles uit voorraad leverbaar

  • Veilig (online) winkelen

9/10 Klantbeoordeling

Transformeer jouw huis in een Wild Jungle

Deze lente gaan we voor wild, brutaal en een tikkeltje gek. Maak je op voor jungle printjes, dierenvelletjes en fleurige behangetjes. Mix dit alles met natuurlijke materialen zoals bamboe, leer of planten en, ta-da, ook jij mag je huis een Wild Jungle noemen. 


Een speelse en ietwat brutale woontrend

De woontrend Wilde Jungle is speels en brutaal, doordat er veel grote gebaren worden gemaakt. Hierbij kun je denken aan meubels met een dieren- of plantenprint of houten eyecatchers. Is dit je allemaal iets teveel van het goede? Pak het dan subtieler aan. Ga bijvoorbeeld niet voor een dierenprint op de muur, maar voor een vaas of sierkussen met een leuk printje. Of wat dacht je van accessoires met zwarte en/of gouden accenten?

Kenmerken van deze trend

De woontrend Wild Jungle bestaat uit botanische elementen met niet alleen prints van bloemen, planten en dieren, maar ook veel daadwerkelijke planten en bloemen. Dit wissel je af met zwarte en gouden accenten en felle kleuren als geel en roze, maar natuurlijk komt groen ook vaak terug.

De kleuren

Felle kleuren met veel groentinten en gekleurde accenten.

De materialen

Velvet en natuurlijke materialen zoals hout, leer en bamboe.

De meubels

Eyecatchers en grote gebaren van veel verschillende houtsoorten.

De accessoires

Dieren- en plantenprints in stoffen en vormen. Wanddecoratie van afbeeldingen van dieren en planten.


Heb je hulp nodig bij het introduceren van deze woontrend in jouw huis? Onze stylistes helpen je graag! Vraag gratis interieuradvies aan.