Profiteer nu van 10 top deals!
Sluiten

Welke kast kies ik bij een groene muur?

Steeds meer mensen durven te gaan voor meer kleur in hun interieur. En de kleur groen voelt zich bij veel interieurstijlen thuis. In de vorm van meubels, accessoires, planten en verfkleuren. De groene muur is dan ook een graag geziene gast in de huiskamer van nu. Maar wat voor kast kies je nu hierbij?


Houd het natuurlijk

Omdat groen een kleur uit de natuur is, combineert een muur in groentinten mooi met een kast in een natuurtint of natuurlijk materiaal zoals hout. Of je smaak hierbij uit gaat naar een robuuste houtsoort in een warme tint, of een lichtere tint hout; het past allemaal prachtig bij een groene muur. 


In de spotlights

Je kunt bij een groene muur ook kiezen voor een open wandkast. Hierdoor blijft de kleur groen erg dominant. Daarnaast combineer je de muur op deze manier met leuke accessoires die je allemaal in de kast kwijt kunt.


Laat je inspireren en adviseren

Op zoek naar een nieuwe kast? Hier vind je ons uitgebreide assortiment kasten met voor elke stijl, smaak én muurkleur wat wils. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kast bij jouw groene muur? Kom dan langs in één van onze winkels. Laat je inspireren door de stijlkamers of vraag onze interieurstylisten om advies. Of maak nu een afspraak voor gratis interieuradvies.