MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Laat je ook dit najaar weer inspireren door Woonexpress! 

“Langzaam worden de dagen weer kouder en korter. We gaan weer van buiten naar binnen. Tijd om weer extra aandacht te besteden aan het interieur en het binnen weer gezellig te maken. Met een paar kleine veranderingen bereik je vaak al een groot effect. Een nieuw karpet, een andere eettafel, wat leuke accessoires in de kleuren van nu. En je huis voelt al weer heel anders aan. Woonexpress inspireert je daarbij graag, onder andere met dit magazine! ”, aldus Herrik van der Gaag – algemeen directeur van Woonexpress.

Niet voor niets staat deze 32 pagina dikke najaarseditie vol met de leukste woontrends, handige stijltips en natuurlijk mooie en nieuwe woonspullen. Dit woonmagazine geeft je een kijkje in onze winkels en alles wat je in dit magazine ziet is te koop; in de winkels of online.

Hét nieuwe magazine met alles over wonen is uit! Lees over de nieuwste woontrends, doe woonideeën op en laat je inspireren door onze stijltips.

Blader direct door het magazine
Je kunt het magazine direct online lezen. Blader er lekker op je gemak doorheen.

In dit woonmagazine vind je volop inspiratie voor het najaar, met nieuwe spullen en leuke trends. Maar vergis je niet, want dit woonmagazine is buiten het najaar nog steeds een bron van inspiratie!

 

Alles voor alle kamer van je huis!

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis. Bij ons vind je alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers en hippe kinderkamers. Met de mooiste verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Omdat alles uit voorraad leverbaar is, geniet je snel van je aankopen. Kom dus snel langs en ontdek de woonwereld van Woonexpress!

 

woonmagazine editie najaar 2015 - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier