MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Laat je dit voorjaar inspireren door Woonexpress

“Van je huis je thuis maken. Een plek die helemaal past bij wie je bent. Een plek die nooit verveelt en meegroeit met je persoonlijke situatie. Dat is waar wij je bij willen helpen. Inspiratie en vernieuwing zijn daarbij twee sleutelwoorden. Recent hebben we onze winkels groots verbouwd en nog meer ruimte gecreëerd voor mooie woonproducten en compleet ingerichte inspiratiekamers”, aldus Herrik van der Gaag – algemeen directeur van Woonexpress.

Niet voor niets staat deze 56 pagina dikke voorjaarseditie vol met de leukste woontrends, handige stijltips en natuurlijk mooie en nieuwe woonspullen. Dit woonmagazine geeft je een kijkje in onze winkels en alles wat je in dit magazine ziet is te koop; in de winkels of online.

Hét magazine met alles over wonen is uit! Lees over de nieuwste woontrends, doe woonideeën op en laat je inspireren door onze stijltips.Blader direct door het magazine
Je kunt het magazine direct online lezen. Blader er lekker op je gemak doorheen.

Met de zomer voor de deur is dit hét moment om met je interieur aan de slag te gaan. Maar ook na de zomer is dit woonmagazine nog steeds een bron van inspiratie. 

 

Alles voor alle kamer van je huis!

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis. Bij ons vind je alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers en hippe kinderkamers. Met de mooiste verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Omdat alles uit voorraad leverbaar is, geniet je snel van je aankopen. Kom dus snel langs in één van onze winkels en ontdek de woonwereld van Woonexpress!

 

woonmagazine editie voorjaar 2015 - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.

De Waanzinnige Woonwoensdag

De Waanzinnige Woonwoensdag

Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier