MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Laat je dit voorjaar inspireren door Woonexpress!

“Ben je op zoek naar een compleet nieuw interieur of wat leuke accessoires om je huis mee aan te kleden? In onze nieuwe collectie vind je woonspullen voor alle smaken en stijlen! Je bent van harte welkom in een van onze 9 winkels. Je loopt letterlijk door een wereld vol wooninspiratie”, aldus Herrik van der Gaag – algemeen directeur van Woonexpress.

Niet voor niets staat deze 32 pagina dikke voorjaarseditie vol met de leukste woontrends, handige stijltips en natuurlijk mooie en nieuwe woonspullen. Dit woonmagazine geeft je een kijkje in onze winkels en alles wat je in dit magazine ziet is te koop; in de winkels of online.

Woonmagazine voorjaar 2016

Making of woonmagazine editie voorjaar 2016
Ben je benieuwd hoe we het nieuwe woonmagazine hebben gemaakt? Bekijk hieronder de making of.

Blader direct door het magazine

Je kunt het magazine direct online lezen! Blader er lekker op je gemak doorheen.

Met de zomer net achter de rug is dit hét moment om met je interieur aan de slag te gaan. Maar vergis je niet,  dit woonmagazine is ook in het najaar nog steeds een bron van inspiratie. 

Alles voor alle kamer van je huis!

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis. Bij ons vind je alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers en hippe kinderkamers. Met de mooiste verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Omdat alles uit voorraad leverbaar is, geniet je snel van je aankopen. Kom dus snel langs en ontdek de woonwereld van Woonexpress!

 

woonmagazine editie voorjaar 2016 - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier