>
  • Gratis verzending vanaf 50,-

  • Alles uit voorraad leverbaar

  • Veilig (online) winkelen

8.8/10 Klantbeoordeling
We can't find products matching the selection.

Hollandse meester op canvas of abstracte kunst poster

We hebben een ruime keus in schilderijen. Soms zijn het hoogwaardige kunst prints op canvas en soms zijn het prachtige ingelijste posters. Van beide soorten heeft Woonexpress genoeg in huis om jouw interieur mee in te richten. We hebben beroemde schilderijen zoals de Nachtwacht van Rembrandt en ook canvas schilderijen met bloemen van Van Gogh vind je in de collectie. 

Verder hebben we ook abstracte kunst. Abstracte schilderijen en posters worden veel gebruikt in de Scandinavische woonstijl. Dat zijn onder andere de mooie lijntekeningen die nu trendy zijn. Onze collectie bevat ook moderne schilderijen en prachtige zwart wit foto’s op canvas, tijdloos in veel diverse interieurs.

Schilderij voor elke woonruimte

Decoreren met een schilderij kan altijd en overal in huis. Hang een groot schilderij boven je bank in je woonkamer, of decoreer je slaapkamer met een sfeervol schilderij boven je bed. Je kunt kiezen voor één groot schilderij of maak een mix van kleine schilderijen en andere wanddecoratie. Beperk je ook niet tot één stijl, maar durf een combinatie op basis van kleur te maken voor een trendy look.

Schilderij kopen bij Woonexpress

Een schilderij kopen bij Woonexpress doe je online of in één van de winkels. Vind je het moeilijk om te bepalen wat goed zou staan in jouw interieur? Laat je dan adviseren door één van onze medewerkers. Maak wat foto’s van de plek waar je je wanddecoratie wilt hangen zodat je samen de juiste keus kunt maken. Kom langs en laat je inspireren!