MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Laat je adviseren door onze ervaren stylistes

Ga jij je huis opnieuw inrichten óf ga je samenwonen of verhuizen? En kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je interieur? Laat je dan gratis door een van onze stylistes adviseren en inspireren. Onze stylistes kunnen je helpen met de inrichting van alle kamers van je huis.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de afspraak neemt de styliste jouw huis en stijl onder de loep. Heb je foto’s, knipsels of een Pinterest bord van jouw bestaande- en droominterieur? Mooi, neem dit dan mee. Want hoe meer informatie je ons geeft, hoe beter het advies gaat zijn. Nadat het beeldmateriaal onder de loep is genomen, worden je wensen besproken. Want wil je je woonkamer met alleen styling veranderen? Of ben je op zoek naar een nieuw karpet, verlichting, accessoires of misschien wel een andere kleuren op de muur? Laat het ons weten, want voor een gloednieuwe styling van jouw interieur ben je bij onze stylistes aan het juiste adres.

Maak een afspraak voor een gratis interieuradviesgesprek bij Woonexpress. 

Maak een afspraak voor een gratis interieuradviesgesprek bij Woonexpress. 

Afspraakformulier
* Verplicht

Maak een gratis afspraak

De stylistes zijn tussen maandag en vrijdag aanwezig. Hou hier bij het maken van een afspraak rekening mee. Een afspraak voor interieuradvies duurt gemiddeld een half uur. Maar afhankelijk van je wensen, kan dit ook langer zijn. Heb je een voorkeur voor een dag of tijdsdeel? Geef dat dan in het opmerkingenveld van het contactformulier aan. De styliste neemt contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Moet ik iets meenemen?

Hoe meer informatie je ons geeft, hoe beter we je kunnen adviseren. Voor het beste stylingadvies vragen we je de volgende spullen mee te nemen:

  • foto's van je huidige interieur
  • foto's van meubelen die voor jou erg belangrijk zijn in je interieur
  • foto van het favoriete item bij jou thuis
  • foto's, knipsels of een Pinterest bord van jouw droominterieur

stylingdvies - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier