MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Laat je adviseren door onze ervaren stylistes

Al onze winkels hebben een eigen styliste. Zij zorgt voor de styling van de winkel en dat deze goed ingericht is. Maar zij is er ook voor jou! Je kunt bij onze ervaren stylistes terecht voor gratis stylingadvies. Onze stylistes kunnen je helpen met de styling van iedere ruimte want Woonexpress heeft alles voor alle kamers van je huis.

Maak direct een afspraak

In al onze winkels is een styliste aanwezig die je van maandag t/m vrijdag kan helpen, maar maak vooraf wel een afspraak. Het stylingadvies zal ongeveer een half uur tot een uur duren.

Vul hieronder je gegevens in en maak vrijblijvend een afspraak met één van de onze stylistes! Onze stylistes zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag. Geef aan welke dag jouw voorkeur heeft. Het adviesgesprek vindt plaats in onze winkel, selecteer daarom hieronder een Woonexpress winkel bij jou in de buurt. Wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Maak een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradviesgesprek bij Woonexpress.

Afspraakformulier
* Verplicht

Moet ik iets meenemen?

Hoe meer informatie je ons geeft, hoe beter we je kunnen adviseren. Voor het beste stylingadvies vragen we je de volgende spullen mee te nemen:

  • foto's van meubelen die voor jouw erg belangrijk zijn in je interieur
  • foto's van je huidige interieur
  • foto van het favoriete item bij jou thuis
  • foto's en knipsels van jouw droominterieur

Stylingadvies op maat

Ga je opnieuw je huis inrichten, samenwonen of verhuizen? Kun je wel wat hulp gebruiken bij de styling? Laat Woonexpress je adviseren en inspireren. Tijdens het stylingadvies neemt onze styliste jouw huis en stijl onder de loep. Ze bekijkt samen met jouw de verschillende mogelijkheden op gebied van styling. Hoe eenvoudig kun je jouw woonkamer veranderen met alleen styling? Ben je op zoek naar een nieuw karpet, verlichting, accessoires of misschien wel andere kleuren op de muur? Onze styliste zal je helpen en gaat zelfs met je mee shoppen voor een nieuwe styling van jouw interieur. 

stylingadvies - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier