MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Kleed je tuin gezellig aan

Het is belangrijk dat je je in je tuin net zo thuis voelt als in binnen in je interieur. Kies daarom één of meerdere kleuren die goed bij je smaak passen. Heb je als basis een neutrale tuinset dan kun je natuurlijk met iedere kleur aan de slag. Maar zit er al kleur in je tuinmeubelen, dan hoef je niet te veel andere kleuren meer te gebruiken en kun je het wat rustiger houden.

Tuinaccessoires hoeven niet anders te zijn dan accessoires die je binnen gebruikt. Hieronder staan drie trends die ook heel goed toe te passen zijn in je tuin! Zorg natuurlijk wel dat je aan het eind van de avond alles netjes droog wegzet, zo kun je er de hele zomer lang van genieten.



Tuintrend 1: Zomers Pastel
Pastel is al een tijdje een woontrend in het interieur, maar kan ook erg vrolijk zijn bij jou in de tuin. De combinatie van zachtroze met mintgroen geeft een rustig gevoel en is goed te combineren met iedere tuinset. Kies voor wat leuke sierkussens, een leuk dienblad met windlichten en vazen en een lekker plaid om ‘s avonds onder weg te kruipen als het wat frisser wordt! Lees meer over de trend pastel.

Voel je thuis in je tuin. Gebruik hiervoor accessoires vanuit de trend zomers pastel. Lees alles over hoe je je tuin leuk kunt aankleden.



Tuintrend 2: Blauw – Groen
Blauw en groen zijn natuurlijk perfect voor in de tuin, de combinatie van deze twee kleuren werkt erg goed. Je wordt er gewoon vrolijk van! Ook hier kun je een mooie collectie maken van vazen en windlichten. Met wat heerlijke sierkussens in de bank ben jij klaar voor de zomer! Lees meer over de trend blauw - groen

Voel je thuis in je tuin. Gebruik hiervoor accessoires vanuit de trend blauw-groen. Lees alles over hoe je je tuin leuk kunt aankleden.



Tuintrend 3: Oranje
Wij zijn natuurlijk altijd al fan van oranje geweest, maar dit jaar zie je het extra goed terug in onze accessoires! Oranje is de kleur van de heerlijke avondzon en natuurlijk van de jaren ’70. Door de gekke prints op de sierkussens, die helemaal hip zijn op dit moment, in combinatie met de windlichtjes breng je jouw tuin tot leven! Lees meer over de trendkleur oranje.

Voel je thuis in je tuin. Gebruik hiervoor accessoires vanuit de trendkleur oranje. Lees alles over hoe je je tuin leuk kunt aankleden.

alles voor je tuin - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier