MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Stylingtip Kratjes

Houten kratjes zijn veelzijdig en staan prachtig in je interieur door de rustieke uitstraling. Je kunt ze op tal van manieren gebruiken om je huis of tuin mee af te stylen. Wij geven je hieronder een aantal ideetjes om je kratjes simpel en snel om te toveren tot een leuk item!  Heb je het kratje nog niet in huis, maar wil je wel aan de slag met onderstaande ideeën? Je kunt ze hier online bestellen. Zo kan jij deze week nog aan de slag! 

Idee 1: De krattenkast

Maak je eigen kast van deze leuke kratten! Door de verschillende vormen kun je heel makkelijk een kast op maat bouwen. Wil je een kast in de hoogte of juist een brede lage kast? Het kan allemaal, want jij kan helemaal zelf bepalen hoe groot, klein, breed of hoog je de kast wilt. Voor een speels effect kun je de kast vullen met verschillende leuke woonaccessoires, maar je kunt er natuurlijk ook je boeken in opbergen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Idee 2: Plantenwand

Al eens gehoord van de 'verticale tuin'? Dit staat momenteel erg in de belangstelling om diverse redenen. Veel 'groenbeleving' op een kleine oppervlakte is een groot voordeel van een verticale tuin. Met name voor mensen die in de stad wonen, op een flat of in een woning zonder tuin, kan een verticale tuin een mooie oplossing zijn. Een plantenwand met houten kratjes kan daar zorg voor dragen! Door te kiezen voor kratjes van verschillende afmetingen creëer je heel eenvoudig een speels aangeklede wand. Plantjes erin en genieten maar!

 

 

 

 

 

 

 

Idee 3: Nachtkastje

Ben je op zoek naar een nachtkastje met een stoere uitstraling die je ook nog eens zelf simpel en snel kan maken? Stapel gewoon twee kratjes op elkaar en je hebt een leuk en creatief nachtkastje. Zo heb je genoeg ruimte voor je boeken, nachtlampje en wekker! Hij staat nog eens leuk ook! 

 

Idee 1: de krattenkast

Idee 2: plantenwand

Idee 3: nachtkastje

Scoor je kratje!

Vind je bovenstaande ideeën erg leuk en wil je meteen aan de slag, maar heb je nog niet zo'n leuk houten kratje in huis? Kom dan snel langs in een van onze winkels of scoor er een online via de website. Je kunt er daarnaast ook terecht voor leuke accessoires om een van de uitgewerkte ideeën mee op te vullen. Zo creeër je een leuk item die je zelf hebt gemaakt!

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier