MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Laat je creativiteit de vrije loop met hanglamp PENDEL EVI

Hanglamp PENDEL EVI is de perfecte basis voor verrassende verlichting in je interieur. Combineer hanglamp PENDEL EVI met andere voorwerpen. Dat kan met nieuwe spullen, maar ook met oude spullen die je anders had weggegooid! Zo creëer je een hip, speels of industrieel effect. En het leukste is dat je de lamp verder helemaal zelf maakt. Lekker creatief!

5 ideeën ter inspiratie

Met hanglamp PENDEL EVI kun je alle kanten op. Om het snoer is een omhulsel van stof gevlochten, zoals ook bij een strijkijzersnoer. Het snoer van hanglamp PENDEL EVI is verkrijgbaar in 4 kleuren: geel, neon roze, pastel roze en blauw. Kies de kleur en gebruik dat als basis.

We laten je hier 5 ideeën zien ter inspiratie. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden die je thuis zelf kunt uitproberen.

  

Een lamp die niemand heeft? Die maak je zelf. Soms met nieuwe spullen of met oude spullen waar je niets meer mee doet. Laat je inspireren.

Een lamp die niemand heeft? Die maak je zelf. Soms met nieuwe spullen of met oude spullen waar je niets meer mee doet. Laat je inspireren.

 

Industriële lamp met mand
Lampenkappen kennen we natuurlijk wel. Maar je kunt ook prima andere voorwerpen gebruiken in plaats van een standaard kap. Gebruik bijvoorbeeld een stoere mand van metaal.

In dit voorbeeld hebben we hanglamp PENDEL EVI met het blauwe snoer gebruikt en de metalen mand RASTER (18x35 cm - tijdelijk uitverkocht). De mand hebben we met een spuitbus blauw gespoten zodat het één geheel wordt. Om een mooi verloop te creëren van blauw naar grijs hebben we aan de bovenkant van de mand meer blauw gespoten en steeds minder richting de onderkant.

Lamp met knoop
Heb je in de la toevallig nog een grote oude knoop liggen? Daarmee geef je een verrassende twist aan het snoer. Verwijder het afdekkapje even zodat je de knoop er eenvoudig aan kunt rijgen.

Hippe wandlamp
Van hanglamp PENDEL EVI kun je zelf een super hippe wandlamp maken. Hiervoor heb je een wandsteun of wandhaak nodig en een stekker. Verwijder het afdekkapje en bevestig de stekker aan het snoer. Bevestig de wandsteun of wandhaak op de juiste plek aan de muur. Hang hanglamp PENDEL EVI hier speels aan. Dit staat super leuk naast je bed of bij de bank bijvoorbeeld.
Tip: natuurlijk kun je de wandsteun of wandhaak ook schilderen in een kleur die past bij je interieur.

Perfecte lamp met oude pot
Ho stop! Gooi die oude potten niet weg, daar kun je namelijk nog heel veel leuks mee doen! Je kunt er zelfs de perfecte lamp mee maken. Maak een gat in het deksel en haal het snoer er doorheen. Draai het peertje in de fitting en draai de pot weer terug dicht. Als extra accent hebben wij de binnenkant van de oude pot even bespoten met metallic kleurige verf. Dat kun je natuurlijk met elke kleur doen die past bij je interieur.

Elastiekjes geven je lamp kleur!
Heb je nog een stapel loombandjes liggen waar niemand meer iets mee doet? Daar kun je veel meer mee dan armbandjes of sleutelhangers maken. Bekleed de fitting van een lamp met de elastiekjes. In dit voorbeeld hebben we gekozen voor een verloop van kleuren. Maar natuurlijk kun je ook alle kleuren door elkaar gebruiken. Past dat niet in je interieur? Het is ook erg mooi om bijvoorbeeld alleen zwarte en witte elastiekjes te kiezen.

Aan de slag

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren om zelf aan de slag te gaan. Gebruik gerust een pendel die je al in huis hebt, bestel hanglamp PENDEL EVI online of kom langs in één van onze winkels. Ben je trots op het resultaat? We vinden het altijd leuk als je een foto van jouw zelf gemaakte lamp met ons deelt op Facebook of Instagram met de hashtag #woonexpressdiy

 

 

lampen maak je zelf - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier