MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Vrolijk en speels mag best!

Pasen komt er weer aan, hét perfecte moment om je tafel vrolijk en gezellig aan te kleden. We inspireren je graag. Want wist je dat geel al lang niet meer trendy is voor een perfecte paastafel? De lente is begonnen en iedereen heeft zin in mooi weer. Laat die vrolijkheid terug komen in je paastafel en speel dus met vrolijke kleuren. Je tafel dekken voor een gezellige brunch is echt wat anders dan wanneer je een uitgebreid diner organiseert. Voor de paasbrunch is het juist leuk om de tafel speels op te dekken. Houd wel in de gaten dat je het praktisch opdekt. Want iedereen moet comfortabel kunnen zitten en op zijn gemak eten zonder met zijn of haar elleboog in de gekookte eieren of boter te hangen.

Paastafel met pasteltinten

Als je vrolijke kleuren wilt gebruiken is het belangrijk om de basis rustig te houden. Daarom hebben wij gekozen voor wit. Pasteltinten passen helemaal bij Pasen. Daarom combineren wij wit met zacht roze. Als vrolijke accenten hebben we gekozen voor de kleuren fuchsia en lichtblauw. Slechts een aantal accessoires is voldoende. Wij kozen hier voor kandelaars, want een kaarsje geeft altijd een gezellige sfeer. Om te zorgen dat het niet te zoetsappig wordt gebruiken we ook een aantal bordjes in zwart-wit en glazen met zwarte stippen. Wil je het tot in detail goed aanpakken? Vul dan een mooie karaf met jus en doe koffie en thee in een mooie thermoskan.

Tip: laat de kinderen de gekookte eieren verven in bijpassende kleuren. Zo worden de eierdopjes met persoonlijke en vrolijke kunstwerkjes gevuld.

Geel is al lang verleden tijd voor het dekken van je paastafel. Wat is dan wel trendy voor de paasbrunch? Laat je inspireren en doe ideeën op.

Geel is al lang verleden tijd voor het dekken van je paastafel. Wat is dan wel trendy voor de paasbrunch? Laat je inspireren en doe ideeën op.

Laat je inspireren

Op deze pagina vind je diverse artikelen die perfect zijn voor het dekken van je paastafel. Bekijk ze op je gemak en laat je inspireren. Meer servies en accessoires voor je paastafel vind je in onze winkels.

 

paastafel - Populaire Categorieen

Sorteer op
1/2
Sorteer op
1/2
Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.

De Waanzinnige Woonwoensdag

De Waanzinnige Woonwoensdag

Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier