MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Opgeruimd interieur

Een opgeruimd gevoel is heerlijk! In de woonkamer is het belangrijk dat het enerzijds lekker opgeruimd is, maar anderzijds wil jij je mooie spullen ook laten zien om een gezellige sfeer te creëren. Een kast is een ideaal meubelstuk om je spullen stijlvol op te bergen. Er zijn veel verschillende kasten maar 3 kasten hebben onze voorkeur voor in de woonkamer: een buffetkast, een vitrinekast of een wandkast. Hieronder vind je tips voor het inrichten van elke kast.

 

Een opgeruimd gevoel is heerlijk, maar laat mooie spullen ook zien! Lees snel hoe je dat doet en welke kasten je daarvoor kunt gebruiken.

  

Buffetkast

Een buffetkast kan een echte eyecather zijn voor je woon- of eetkamer! Omdat de kast glazen deuren heeft moet je er rekening mee houden wat je erin zet. Houd het rustig en wissel glas- en aardewerk af. Natuurlijk hoef je niet alleen servies te gebruiken. Je kunt er ook mooie boeken, een beeld of accessoires in zetten. Houd je van een beetje kleur? Gebruik dan gekleurde kopjes, vaasjes of bordjes als extra accent.

 

Op de afbeelding zie je een voorbeeld. Hier hebben we de spullen in buffetkast EELDE bewust, vanwege de ruimte, niet rustig gehouden. De witte buffetkast komt perfect tot zijn recht tegen de lichtroze muur.

 

 

Een opgeruimd gevoel is heerlijk, maar laat mooie spullen ook zien! Lees snel hoe je dat doet en welke kasten je daarvoor kunt gebruiken.

 

Vitrinekast

Een vitrinekast is bij uitstek een perfecte kast om je favoriete items in tentoon te stellen. Denk bijvoorbeeld aan souvenirs die je zelf meeneemt of krijgt. Hiermee geef je ze een mooi en passend plekje in je interieur. We adviseren je om per legplank een souvenir weg te zetten of een thema te creëren. Daardoor oogt het niet rommelig maar creëer je juist overzicht en rust.

 

Er zijn vitrinekasten in veel verschillende soorten, maten en stijlen. In dit voorbeeld zie je op de afbeelding vitrinekast LOON; een compacte vitrinekast die je aan de muur hangt. Omdat deze kast smal is, hebben we ervoor gekozen steeds 1 item per legplank neer te zetten zodat het overzichtelijk en rustig blijft.

 

 

Een opgeruimd gevoel is heerlijk, maar laat mooie spullen ook zien! Lees snel hoe je dat doet en welke kasten je daarvoor kunt gebruiken.

 

Wandkast

Houd je niet van glazen deuren? Dan is een open wandkast helemaal iets voor jou. Omdat de kast geen glazen deuren heeft, heb je ook geen last van weerspiegelingen. Daarnaast oogt de kast ruimtelijk. Een open wandkast is ideaal voor accessoires en boeken, maar houd ook hier rekening met de indeling. Gebruik je de kast als boekenkast? Zet je boeken dan eens op kleur! Dat creëert rust en een leuk effect. Of pak het nog anders aan en leg de boeken op elkaar en maak stapeltjes. Zet je accessoires in de kast? Dan is het belangrijk dat je een aantal grotere items gebruikt en dat je de kleine accessoires groepeert.

 

In dit voorbeeld zie je wandkast NIJMEGEN. Hierin hebben we ook leuke mand geplaatst. Dat kan ook prima! Ideaal om spulletjes in te doen die niet meteen in het zicht moeten liggen.

Meer stijlvol opbergen

Je hebt vast en zeker ook spullen die je wilt opbergen zonder dat ze in het zicht liggen. Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een dichte wandkast of bekijk online onze collectie kasten; van groot tot klein in diverse stijlen. Natuurlijk kun je ook langs komen in een van onze winkels en laat je inspireren!

 

stijlvol opbergen - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.

De Waanzinnige Woonwoensdag

De Waanzinnige Woonwoensdag

Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier