MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Zo combineer je stoel HOLT in je interieur

We hebben deze stoel in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils! Vind jij hem ook zo leuk maar weet je niet goed hoe je deze kunt gebruiken in jouw interieur? Doe dan je voordeel met onze tips.

 Op kantoor

Vind jij bureaustoelen saai en zakelijk? Ook dan is onze stoel HOLT geschikt voor jou! Wanneer je op kantoor zit is het natuurlijk belangrijk over een goede volwaardige bureaustoel te beschikken. Maar tegenwoordig zie je steeds vaker ook een werkplekje in de woonkamer, dan is het natuurlijk net zo belangrijk dat het er stijlvol uit ziet! Zo’n werkplek creëer je eenvoudig met stoel HOLT in combinatie met één van onze bureaus.

Deze trendy stoelen zijn verkrijgbaar in 5 hippe kleuren: geel, rood, fuchsia, paars en wit. Met deze stoelen creëer je snel een mooi plekje in huis.In de slaapkamer

Wil je geen dressboy of kledingrek op je slaapkamer? Kies dan voor onze stoel HOLT! Qua stijl kun je er alle kanten mee op, maar ook qua functionaliteit. Zet hem naast je bed met een leuk kussentje en ga zitten om gemakkelijk je schoenen aan te trekken. Of hang er je kleding over. In het wit is het een design stoel, terwijl een leuk kleurtje jouw slaapkamer super vrolijk maakt!

Deze trendy stoelen zijn verkrijgbaar in 5 hippe kleuren: geel, rood, fuchsia, paars en wit. Met deze stoelen creëer je snel een mooi plekje in huis.In de eetkamer

Op zoek naar iets anders dan een bruine of zwarte eetkamerstoel? Dan is stoel HOLT zeker iets voor jou! Combineer de felle kleuren waardoor je een zomers gevoel creëert. Houd je wel van kleur maar wil je het niet te druk maken? Om de rust te bewaren is het belangrijk om de meeste stoelen in één zelfde kleur te houden en juist maar 1 stoel in een andere kleur te nemen! Wij hebben hier gekozen om gele stoelen te combineren met 1 roze stoel. Maar je kunt het zelf natuurlijk helemaal in jou stijl of smaak samen stellen!

Deze trendy stoelen zijn verkrijgbaar in 5 hippe kleuren: geel, rood, fuchsia, paars en wit. Met deze stoelen creëer je snel een mooi plekje in huis.

Wees creatief

Natuurlijk combineert stoel HOLT ook super leuk in de hal, de kinderkamer, de keuken of serre. Wees een klein beetje creatief en bereik de aller-leukste resultaten! Bestel eenvoudig online of kom ideeën op doen in onze winkels.

stoel HOLT - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier