MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Welke woonstijl past bij jou?

Er bestaan veel verschillende woonstijlen en iedereen vindt wat anders mooi. De één houdt van veel verschillende kleuren, de ander juist van één rustgevende kleur. Weer een ander houdt van strak en modern, terwijl iemand anders toch liever voor romantisch of landelijk kiest. Onze voorkeuren voor woonstijlen kunnen ver uit elkaar liggen maar toch willen we allemaal hetzelfde: ons thuis voelen!

Vier woonstijlen bij Woonexpress

Bij Woonexpress hebben vier woonstijlen onze prioriteit: landelijk, modern, werelds en romantisch. Ontdek alles over deze stijlen. Bekijk online direct de producten die bij deze stijl horen en laat je inspireren. Je leest welke materialen en kleuren je met elkaar kunt combineren om een perfecte woonstijl neer te zetten in je eigen interieur.


woonstijl modern

woonstijl modern

Je herkent woonstijl Modern aan de combinatie van moderne en natuurlijke kleuren en materialen. Denk daarbij aan hoogglans wit, rvs en blank hout. Ook de accessoires liggen in dezelfde lijn.

Meer over woonstijl modern
woonstijl landelijk

woonstijl landelijk

Onze woonstijl Landelijk herken je aan de robuuste en natuurlijke uitstraling. Een landelijk interieur straalt rust en openheid uit. Het heeft een informeel, eenvoudig maar warm karakter. Je gasten zullen zich al snel op hun gemak voelen bij jou thuis.

Meer over woonstijl landelijk
1 bank, 3 stijlen

1 bank, 3 stijlen

Bank DEMEERN is een echte eyecather in vele interieurs! Wij laten zien hoe deze bank staat in 3 verschillende woonstijlen: Industrieel Grijs, Scandinavisch Pastel en Modern Kleurrijk!

Meer over 1 bank, 3 stijlen
wereldse woonstijl

wereldse woonstijl

Onze woonstijl Werelds herken je aan de verschillende kleuren en drukke prints die worden gebruikt. Het leuke en speelse van een werelds interieur is dat je het kunt combineren met licht hout maar ook met hoogglans. Hierdoor kun je een werelds interieur een landelijk tintje geven of juist een moderne tint.

Meer over wereldse woonstijl
romantische woonstijl

romantische woonstijl

Onze woonstijl Romantisch herken je aan de ronde, sierlijke vormen en rustige, zachte materialen. In een romantisch interieur zie je veel hout, linnen en katoen. Door de combinatie van natuurlijke materialen en sierlijke vormen creëer je een serene sfeer.

Meer over romantische woonstijl
Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier