MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Werelds interieur

Onze woonstijl Werelds herken je aan de verschillende kleuren en drukke prints die worden gebruikt. Het leuke en speelse van een werelds interieur is dat je het kunt combineren met licht hout maar ook met hoogglans. Hierdoor kun je een werelds interieur een landelijk tintje geven of juist een moderne tint.

Werelds wonen

Wil jij het gevoel van werelds wonen creëren? Dit gevoel komt pas echt tot zijn recht wanneer jij je interieur compleet maakt met persoonlijke spullen die iets over je leven vertellen. Houd je van reizen? Vergeet dan niet om steeds een leuk souvenir mee te nemen vanaf je vakantiebestemming. In een werelds interieur is er voor elke vakantiesouvenir een plekje. Daarvoor is deze stijl uitstekend geschikt.

Kleur in interieur

Voeg kleur toe aan je interieur! We adviseren om de basismeubelen neutraal te houden qua vorm en kleurgebruik. Dan kun je constant spelen met kleuren en materialen. Ga voor een paar opvallend gekleurde items in je woning. Schilder bijvoorbeeld een wand in een felle kleur, kies een karpet met leuke prints en kleurrijke kussens. Voeg leuke accessoires toe in verschillende felle keuren om een vrolijk en werelds effect te creëren. Ben je uitgekeken op je huidige interieur? Vervang eenvoudig je accessoires en andere gekleurde items in je woning door andere kleuren. Zo heeft je interieur regelmatig een andere look.

Welke kleuren moet je gebruiken?

Veel gebruikte basiskleuren binnen een werelds interieur zijn wit en blank hout met accentkleuren als petrolblauw, mosterdgeel en dieprood. Maar je bent vrij om kleuren te vervangen of toe te voegen. Wil je de juiste kleur kopen? Hieronder vind je welke RAL kleuren en welke kleurcodes van Histor je kunt gebruiken.

RAL kleur *RAL 9010* wordt veel gebruikt in werelds ingerichte interieurs. Lees de basistips en ga zelf aan de slag.

Blank hout en RAL kleur *RAL 5021* worden veel gebruikt in werelds ingerichte interieurs. Lees de basistips en ga zelf aan de slag.

Histor kleuren *Citroen 0570-G90Y* en *Ambitie 2273-Y95R* worden veel gebruikt in wereldse interieurs. Lees de basistips en ga zelf aan de slag.

Welke kleur geef jij je interieur?

Weet jij al welke kleur of kleuren jij aan je interieur toevoegt? Bekijk hieronder een aantal artikelen uit ons assortiment binnen de woonstijl werelds. Doe ideeën op en bekijk wat in jouw woning past. Iets leuks gevonden? Je kunt alle meubelen en accessoires eenvoudig online bestellen. Kom je naar één van onze winkels? Bekijk dan de kamer die speciaal in deze wereldse woonstijl is ingericht.

De wereldse woonstijl is een absolute trend. Wil je nog meer weten over deze stijl? Ga dan naar de pagina Woontrend Werelds. Daar lees je onder meer wat reissouvenirs en invloeden uit andere culturen met ons interieur doen.

wereldse woonstijl - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier