MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Hoe ziet een modern interieur eruit?

Je herkent de woonstijl Modern wonen aan de combinatie van moderne en natuurlijke kleuren en materialen. Denk daarbij aan hoogglans wit, rvs en blank hout. Ook de accessoires liggen in dezelfde lijn. Door het toevoegen van blank hout gecombineerd met verschillende grijstinten maakt je je interieur warm en sfeervol, modern hoeft niet altijd alleen maar hoogglans wit met rvs te zijn. Of wat dacht je van marmer? Dit luxe materiaal past perfect binnen deze woonstijl. Juist de combinatie van deze materialen brengt warmte en sfeer in jouw interieur.

Nu hebben we het gehad over de combinatie van kleuren en materialen maar ook de vormgeving is erg belangrijk binnen deze woonstijl. Wat je veel ziet zijn de strakke lijnen en rechte vormen. Maar houdt je van iets minder strak dan kun je natuurlijk ook prima rondere vormen hier aan toe voegen, maar let dan wel op het materiaal gebruik!

Binnen deze woonstijl zien we de kleurencombinatie zwart wit hout ook regelmatig terug komen. Dit najaar combineren we dit met de kleur geel, ook deze combinatie past prachtig in een modern interieur!

 

Woonstijl Modern

Woonstijl Modern


Kleurgebruik modern wonen

Veel gebruikte kleuren en materialen zijn: wit, rvs, grijs, zwart, marmer, hoogglans, glas en blank hout. Aan deze basiskleuren kun je eenvoudig een fellere kleur toevoegen zoals, geel, taupe of groen!

Laat je inspireren

Inspiratie en ideeën nodig? Of ben je direct op zoek naar iets nieuws voor je interieur? Bekijk hieronder een selectie uit onze landelijke meubels en woonaccessoires en shop online. Of kom langs in één van onze winkels. Daar hebben we verschillende kamers in de moderne woonstijl ingericht.

 

woonstijl modern - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier