MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Art Deco

Met deze woontrend duiken we even terug in de tijd naar de jaren '20 en '30 maar nu in een nieuw modern jasje! Deze woontrend geeft een luxe uitstraling, dus wanneer je van glanzende kleuren en materialen houdt is dit helemaal iets voor jou. Op het eerste zicht lijkt het een erg uitgesproken trend, maar deze is eenvoudig in je huidige interieur toe te passen. Dit kan namelijk al met een mooie bijzettafel, spiegel en accessoires, je kunt het zo uitgebreid doorvoeren als jij zelf wilt! Binnen deze trend zie je veel velours stoffen, goud, groen marmer en geometrische patronen.

Woontrend Art Deco

Woontrend Art Deco


Kleuren en materialen

De meeste gebruikte kleuren en materialen binnen deze woontrend:

-          Aubergine
-          Lila
-          Groen
-          Mint
-          Goud
-          Groen Marmer
-          Koper


Creeër rust

Belangrijk binnen deze trend is dat je zorgt dat je het rustig houdt. Kies er bijvoorbeeld voor om verschillende accessoires bij elkaar te plaatsen in plaats van op verschillende plekken in de ruimte losse items weg te zetten. Ook is het belangrijk om juist voor grote accessoires te gaan of kleine accessoires als groep bij elkaar te presenteren. 


Favoriete items

Lijkt deze woontrend jou wel iets? Om je alvast een idee te geven van welke meubels en accessoires passen binnen de woontrend Art Deco, hebben we hieronder een aantal woonspullen bij elkaar gezet Kijk snel verder hieronder en kies jouw favoriete items! Bekijk en bestel deze woonspullen online of kom naar de winkel. In onze winkels hebben we een kamer volgens deze trend ingericht. Kom inspiratie op doen en vind uit welke spullen bij jou passen.

 

art deco - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier