MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Blauw combineren met groen

De kleuren blauw en groen passen in elke woonstijl. Heb jij een modern interieur? Kobaltblauw en limegroen combineren perfect met witte en/of hoogglans meubelen. Om deze kleuren samen te brengen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een abstract schilderij met meerdere kleuren. Heb jij jouw woning landelijk ingericht? Kies dan voor wat vergrijsde kleuren baluw en groen. Deze gaan gemoedelijk samen met linnen stoffen, hout en vergrijsde natuurlijke materialen.

Hoe ga je te werk?

Je kunt kiezen voor één blauwe of groene eyecatcher, zoals bijvoorbeeld een blauwe bank of fauteuil. Of zet een leuke combinatie van blauwe en groene stoelen aan je eettafel. Wil je het wat voorzichtiger aanpakken? Ga dan voor een blauwe of groene poef of zitzak. Of vervang je huidige accessoires door accessoires in verschillende groen- en blauwtinten. Combineer een aantal blauwe en groene sierkussens en zet diverse blauwe en groene vaasjes op tafel.

Interieurkleur 2015: blauw-groen

Combineer allerlei blauw- en groentinten in je woning. Ben je klaar voor een compleet nieuw interieur? Geef dan één van deze kleuren een prominente plaats in je woning en schilder bijvoorbeeld een wand in de blauwtint die jij het mooist vindt. Ook dan kun je je interieur verder aankleden met accessoires in diverse tinten blauw en groen.

Blauw en groen zijn helemaal hip! En het leukste: je kunt alle tinten blauw en groen met elkaar combineren

Doe ideeën op over hoe je met blauw kunt combineren in je eigen woning.

Waar ga jij voor?

Bekijk hieronder verschillende artikelen in de trend blauw-groen en bestel eenvoudig en snel online. Of kom naar één van onze winkels voor nog meer keuze en inspiratie!

blauw-groen - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier