MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Combineer met groen!

De trendkleur die we al enige tijd zien is de kleur groen! Het leuke aan deze woontrend is dat de kleur groen in allerlei verschillende tinten perfect met elkaar combineren. Je doet het dus nooit fout. Ben je benieuwd naar deze woontrend? Lees dan snel verder!

 

Groen op de muur?
Is groen jouw lievelingskleur? Dan kan je gaan voor een groen interieur of ga je alleen voor de styling in de kleur groen? Je kunt natuurlijk kiezen om een wand in een groene tint te schilderen, maar ja welke tint? Wanneer je een iets wat donkere ruimte hebt of als de ruimte lang en smal is, ga dan voor een wat lichtere kleur groen. Zijn er ramen in de buurt? Schilder dan de wand waar het licht op schijnt en niet de wand waar de ramen in zitten.

Heb je een mooie grote of lichte ruimte? Dan kun je voor een wat donkerdere tint groen kiezen, hiermee creëer je juist warmte! 

Meubelen of accessoires?
Wil je je interieur wat rustiger houden, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bank, fauteuil of eetkamerstoelen in het groen! Je kunt het zelfs allemaal combineren! Houd je het toch liever bij alleen de styling van je interieur? Dan kun je kiezen voor een mooi groen karpet, een leuke poef, verlichting en verschillende accessoires.

 

Woontrend Groen - Woonexpress heeft het!

Wat past in jouw interieur?

Ben je benieuwd hoe je de kleur groen kunt toevoegen aan jouw bestaande interieur? Of ben je op zoek naar een nieuw interieur? Hieronder hebben wij alvast een aantal artikelen geselecteerd die binnen deze trend passen, om je zo een idee te geven wat allemaal mogelijk is. Snuffel direct online  door onze woonspullen of kom gezellig naar één van onze winkels en laat je inspireren!

Tip: Je kunt ook gratis een afspraak maken met een van onze stylistes!

 

Groen - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier