MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Houtsoorten en natuurlijke materialen

De trends Natuur en Vintage zijn op dit moment helemaal hot, hierin vallen voornamelijk de houten meubels en accessoires op. Het mooiste is zelfs om verschillende houtsoorten en natuurlijke materialen bij elkaar te brengen. Hoeveel hout je aan je interieur toevoegt, bepaal je helemaal zelf!

Het combineren van verschillende soorten hout werkt heel goed. Want wist je dat het tegenwoordig helemaal niet meer uit maakt dat het hout allemaal een andere kleur heeft? Om het nog iets meer uitstraling te geven is het prachtig als je er bijvoorbeeld touw, kurk, riet of bamboe aan toevoegt.

Hout heeft een stoere en matte uitstraling maar door er glazen items aan toe te voegen zorg je voor iets meer sprankeling en luchtigheid. Hout in combinatie met glazen stolpen, flessen, vazen en lampen geeft een prachtig effect.

Als je voor veel hout kiest in je interieur, is het belangrijk dat je de basis rustig houdt. Kies dus voor neutrale, lichte tinten op de muren en zorg dat ook je bank een rustige kleur heeft.

 

Deze woontrend past in bijna elk interieur. Hout heeft een matte en stoere uitstraling. Lees direct hoe je dit sfeervol toepast in je interieur.

Laat je inspireren door onze meubels en accessoires

Bekijk hieronder alvast een aantal woonspullen die perfect passen binnen de woontrend Hout. Nog meer inspiratie? Kom dan naar één van de winkels.

hout - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier