Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Industrieel Vintage

De woontrend Industrieel Vintage zie je niet alleen in de woonbladen, maar ook bij Woonexpress. Deze woontrend is eigenlijk een complete woonstijl geworden. Stoere, robuuste materialen zoals metaal en geborsteld hout doen het ontzettend goed met bijvoorbeeld cognackleurig leer. Iedereen heeft wel een oud item in huis en met stoere industriële items kun je dit perfect combineren. Heb je geen oude spullen? Wat je tegenwoordig veel ziet zijn nieuwe spullen in een oud jasje, het lijkt alsof het heel oud is maar het komt gewoon nieuw uit de winkel!

Deze trend is eenvoudig toe te passen in je woonkamer, slaapkamer, keuken en alle andere kamers van je huis!

 
Kleur en materiaal

De woontrend Industrieel Vintage herken je onmiddellijk aan de stoere materialen, maar ook de donkere kleuren. Hieronder hebben we het even opgesomd.

  • Bruin
  • Brons
  • Cognac
  • Grijs
  • Zwart
  • Metaal
  • Hout
  • Rotan
  • Grove stoffen
  • Linnen

Industrieel Vintage is bijna een woonstijl op zich en past in zowel een landelijk als modern interieur. Tip: De woontrend poedertinten kun je helemaal perfect met deze trend combineren.

 

Woontrend industrieel vintage

Bescheiden of extreme vintage inrichting?

Ook deze woontrend kun je zo bescheiden of extreem doorvoeren als je zelf wilt. Spreekt deze woontrend je wel aan, maar wil je het niet te extreem doorvoeren in je interieur? Kies dan voor een paar eyecatchers. Ga bijvoorbeeld voor een vintage lamp, een vintage bureau en grove sierkussens. Wil je het wat extremer doorvoeren? Kies dan voor stoere meubelen. Zorg ervoor dat de inrichting niet te druk wordt, laat wat ruimte over voor een zekere ‘leegheid’ en maak gebruik van een natuurlijke lichtinval of speel met stoere verlichting.

..

Industrieel vintage - Woonexpress

Meubels en accessoires

Om je alvast een idee te geven van welke meubels en accessoires passen binnen de woontrend vintage en ambacht, hebben we hieronder een aantal woonspullen bij elkaar gezet. Als je de woontrend extreem wilt doorvoeren ga dan vooral voor de grote meubels zoals de bank, kasten, het tv-meubel, tafels en stoelen. Voor een meer bescheiden inrichting vind je leuke accessoires zoals stoere hanglampen, speelse sierkussens, nieuwe bijzettafels in een oud jasje, mooie karpetten en stoere opbergkisten. Bekijk en bestel deze woonspullen online of kom naar de winkel. In onze winkels hebben we een kamer volgens deze trend ingericht. Kom inspiratie op doen en vind uit welke spullen bij jou passen.

  

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier