MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Terugblik trends 2016

De leukste trends van afgelopen jaar waren de trends Industrieel Vintage, Poedertinten, Groenen en Hammam. Een aantal van deze trends zien we ook terug in 2017, maar dan natuurlijk net even anders. We frissen je geheugen op en blikken terug op de leukste trends van 2016. Ook kijken we vooruit en geven je alvast een idee van wat 2017 voor deze woontrends gaat brengen!

Herinner jij je de meest populaire trends nog?

We blikken terug op de meest populaire woontrends van 2016 en vertellen je wat je in 2017 kunt verwachten. Lees het hier.

We blikken terug op de meest populaire woontrends van 2016 en vertellen wat je in 2017 kunt verwachten. Lees het hier.

We blikken terug op de meest populaire woontrends van 2016 en vertellen wat je in 2017 kunt verwachten. Lees het hier.

We blikken terug op de meest populaire woontrends van 2016 en vertellen wat je in 2017 kunt verwachten. Lees het hier.

Industrieel Vintage
Deze woontrend is erg populair doordat de basis items vaak simpel en in neutrale kleuren zijn. De combinatie van vintage en industrieel geeft je interieur warmte en karakter. Het leuke is dat je deze woontrend eenvoudig kan toepassen in je eigen interieur. Iedereen heeft nog wel een oud item thuis staan en dit kun je perfect combineren met wat nieuwe stoere producten. Deze woontrend is zo populair dat het eigenlijk een woonstijl is geworden. De woontrend Industrieel Vintage zul je in 2017 dan ook blijven terugzien!

Kijk terug naar trend Industrieel Vintage van 2016.

Poedertinten
De kracht van deze woontrend zit in de prachtige kleurencombinaties. De zachte kleuren zoals roze, zand en grijs gecombineerd met koper geven een rustige en warme uitstraling. Het leuke van deze woontrend is dat je deze alleen met accessoires kunt toepassen in je interieur, maar je kunt het ook groots aanpakken door de kleuren op de muren en meubelen aan te passen! De woontrend Poedertinten zien we ook terug in 2017 alleen dan wordt deze qua kleur nog wat zachter en rustiger.

Kijk terug naar trend Poedertinten van 2016.

Groenen
Wat een beetje groen al wel niet kan doen. Deze trendkleur zien we al enige tijd maar is in 2016 echt de populairste kleur geworden. Afgelopen jaar hebben we alle soorten groen met elkaar gecombineerd, van mintgroen tot grasgroen en flessengroen. In 2017 komen verschillende kleuren groen weer terug alleen gaan we dit dan combineren met geel en goud, dit geeft meteen weer een frisse nieuwe uitstraling. 

Kijk terug naar trend Groenen van 2016.

Hammam
Dit thema creëert rust en frisheid in je interieur. De materialen die zijn gebruik zoals sisal en rotan zijn terug van weggeweest. Door extra toevoeging van de kleur blauw krijg je wat frisheid en contrast. Dit thema was populair voor binnen in bijvoorbeelde de slaapkamer, maar ook voor buiten in de tuin! 

Kijk terug naar het thema Hammam van 2016.

Trends 2016

We hebben je nu alvast een beetje verteld wat je in 2017 kunt verwachten op het gebied van woontrends. Natuurlijk volgt er in 2017 nog veel meer. Houd daarvoor onze inspiratiepagina’s, facebook en instagram in de gaten of kom langs in één van onze winkels en loop rond in een wereld vol wooninspiratie!

leukste trends van 2016 - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier