Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Leven in luxe

Een opkomende woontrend is de trend luxe. Het gaat steeds beter met de economie en iedereen heeft weer zin om zijn of haar interieur op te frissen en een luxe uitstraling te geven. Het luxe gevoel zie je met name terug in de luxueuze uitstraling van materialen, zoals velours en glanzende stoffen, maar ook goud en kristal is weer helemaal terug van weggeweest. Haal glanzende sierkussens, plaids, sfeerlichten en romantische plauteau's vol kaarsen in huis en verwen jezelf met het gevoel van luxe!

Materiaal en kleur

Binnen deze woontrend zijn de kleuren paars en blauw samen met een vleugje goud en lila een prachtige combinatie. Door daarnaast een combinatie van materialen te gebruiken zoals metaal, glas en aardewerk met zachte glanzende stoffen zorgt dit voor een spectaculair resultaat! 

Meubelen of accessoires?

Wil je deze trend doorvoeren in jouw interieur? Op het gebied van meubelen zie je binnen deze woontrend veel velourse stoffen terug op de zitmeubelen, een prachtig voorbeeld hiervan is bank WESTEIND. Voor de kasten, tv-meubels en tafels is notenhout erg geschikt om te combineren in deze woontrend, kies bijvoorbeeld voor woonserie ROOSENDAAL. Wil je liever een klein meubel toevoegen aan je interieur om dit luxe gevoel te creëeren? Dan zijn stoel OLST, de lampenserie EDET of bijzettafel DENBOS leuke artikelen om toe te voegen aan je huidige interieur. En zelfs met een paar accessoires geef je in een handomdraai een luxe twist aan jouw interieur, bijvoorbeeld met sierkussen SCHITTER, windlicht HEILIG of accessoires uit het ALADIN assortiment. 

Wat past in jouw interieur?

Ben je helemaal kleur voor luxe in jouw interieur? Snuffel online gerust even door onze woonspullen of kom gezellig naar één van onze winkels en laat je inspireren.

Tip: Je kunt ook gratis een afspraak maken met een van onze stylistes!

Kleurpalet luxe

Woontrend luxe

..

Sorteer op
1/3
Sorteer op
1/3
Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier