MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Warmte in je interieur

Marsala is de trendkleur van dit moment voor in je interieur. Deze warme kleur is gemakkelijk toe te passen in ieder interieur. Marsala is een authentieke en klassieke kleur, die afstamt van de gelijknamige rode Italiaanse wijn. Deze bordeauxkleurige aardetint brengt direct warmte in je interieur en past bij iedere woonstijl. 


Kleur en materiaal

Marsala is een prachtige kleur die op verschillende manieren is toe te passen in je interieur. Je kunt namelijk kiezen voor een prachtige bank, of een wand in deze kleur. Wil je iets subtieler deze kleur toevoegen aan je interieur ga dan voor leuke sierkussens, een mooi plaid en accessoires. Marsala is een prachtige kleur en door deze in verschillende tinten en materialen toe te voegen aan je interieur creëer je warmte en eenheid.

Kleuren en materialen die je goed met deze trend kunt combineren zijn:

  • Zalmroze
  • Zwart
  • Grijs
  • Wit
  • Hout 
  • Wit of zwart marmer

 
Tip: De trends "Goud en Marmer" en "Koper" kun je helemaal prachtig met deze trend combineren.

 
Marsala bij jou in huis?

Spreekt de woontrend Marsala jou wel aan? Ga dan voor een aantal kleinere accessoires en een mooie eyecatchers in je huis. Als eyecatcher kan je bijvoorbeeld kiezen voor bank Schoorl (hiernaast afgebeeld).  

Woontrend Marsala - Woonexpress heeft het!

Woontrend Marsala - Woonexpress heeft het!

Meubels en accessoires

Om je alvast een idee te geven van welke producten passen binnen de woontrend Marsala, hebben we hieronder een aantal woonspullen bij elkaar gezet. Bekijk ze snel en bestel online of kom naar de winkel. In onze winkels is genoeg inspiratie om te kijken of deze woontrend echt bij je past en welke spullen bij jou passen.

marsala - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier