MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Mediterraans: de woontrend voor een warme, huiselijke sfeer

Mediterraans verwijst naar de culturen in het Middellandse zeegebied. Zon, zee, strand, warmte, natuur, lange zomeravonden: allemaal gedachten rondom de Mediterrane sfeer. Dit heerlijke, warme gevoel haal je gemakkelijk in je eigen huis halen door te kiezen voor bepaalde interieuritems, kleuren en materialen. Wil jij weten hoe je jouw interieur een boost geeft met een Mediterrane uitstraling? Lees hier alles over de nieuwste woontrend: Mediterraans.

De Mediterrane woontrend

De Mediterrane woontrend kenmerkt zich door warme kleuren, wilde patronen, grafische prints en natuurlijke materialen. De kleuren, prints en het materiaal kunnen terugkomen in allerlei interieuritems: van vazen, schilderijlijsten en lampen tot aan banken, tafels en stoelen. Materialen die je veelal terugziet, zijn hout, steen en riet. Veel voorkomende kleuren in de Mediterrane woontrend zijn olijfgroen, okergeel en roestrood. In combinatie met de patronen en prints geven deze elementen je interieur een schitterende, warme en huiselijke uitstraling.

Wat past bij jouw interieur?

Wil jij graag jouw huidige interieur een Mediterrane boost geven? Met wat kleine aanpassingen creëer je al een groot effect. Ga bijvoorbeeld voor een robuuste hanglamp, een vloerkleed in een warme kleur of een mooie rieten mand waar je tijdschriften in bewaard. Ook het integreren van planten in je interieur draagt uitstekend bij aan een Mediterrane sfeer in jouw woonkamer. Natuurlijk kun je het ook wat grootser aanpakken en beginnen bij een nieuw bankstel, eetkamertafel set of een ruime wand- of boekenkast. Ga voor hout en warme tinten als basis voor een prachtig Mediterraans interieur.

Woontrend Mediterraans

Bekijk het online Woonexpress magazine

Wil jij meer inspiratie op het gebied van de woontrend Mediterraans? In ons gratis online magazine voor het najaar kun je terecht voor meer inspiratie over deze woontrend. Hier lees je onder andere meer over artikelen, verkrijgbaar bij Woonexpress, die jouw interieur een extra Mediterrane sfeer geven.

mediterraans - Populaire Categorieen

Sorteer op
1/9
Sorteer op
1/9
Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier