MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Geef je interieur meer pit met neon kleuren

De woontrend pastel heb je vast al vaak gezien. Deze zachte kleuren zie je vooral in landelijke interieurs. Houd jij juist van een moderne woonstijl en heb je een beetje lef? Dan is de nieuwe woontrend pastel & neon zeker iets voor jou.

 

Deze trend zagen we afgelopen zomer al in de mode, waar niets te gek is. In ons interieur gaan we graag mee met de trends, maar we houden het liever wat subtieler.

Welke neon kleuren combineer je met pasteltinten?

De belangrijkste neon kleuren die we binnen de trend terug zien zijn:

  • Neon geel
  • Neon roze
  • Neon oranje

 

Deze neon kleuren combineren we met licht roze, ijsblauw en mintgroen. De meest voorkomende combinatie is licht roze met neon roze. Staat perfect! Houd jij niet zo van roze? Neon geel in combinatie met donkerblauw is absoluut een super spannend alternatief.

Neon accenten combineer je perfect met pastelkleuren. Lees hier tips en ideeën en combineer pastel met neon

Houd het subtiel

We adviseren neon kleuren niet als basiskleur te gebruiken en niet in overvloed. Ga voor neon accenten in sierkussens, servies of fotolijstjes. Pastel en wittinten zijn vaak de basis, deze kleuren brengen rust in je interieur. Maar je kunt het ook anders doen en ga precies tegenovergesteld te werk. Een hele donkere basis in combinatie met neon accenten maakt je interieur een stuk spannender en gewaagder! Neon accenten kun je eenvoudig toevoegen aan je bestaande inrichting door te kiezen voor accessoires met neon kleuren.

Wil je toch net even iets verder gaan? Schilder bijvoorbeeld geometrische vlakken op de wand, als een soort schilderij. Spannend en gewaagt!

Laat je inspireren

Bekijk hieronder verschillende artikelen die passen binnen de trend pastel & neon. Doe ideeën op en kijk wat pas bij jou interieur. Of kom eens langs in één van onze woonwarenhuizen. Daar kun je de producten voelen en uitproberen.

pastel & neon - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier