MENU
Het grootste
Nederlandse
Woonwarenhuis
Winkelwagen (0)
€ 0,-

Woontrend: Poedertinten

De woontrend poedertinten is niet helemaal nieuw bij Woonexpress, maar kent wel een aantal mooie, nieuwe kleurcombinaties.

.

Poeders!

Combineer zachtroze tinten met rustige naturellen en sfeervolle grijstinten. Maar ook de kleuren mintgroen en wit marmer zie je vooral terug in de artikelen zoals textiel en accessoires. Door de verschillende tinten in textiel terug te laten komen, krijgt je interieur een rijke uitstraling!

Poedertinten te lief?

Vind je alle poedertinten wat lieflijk, dan kun je natuurlijk ook kiezen om dit te combineren met felle en wat diepere kleuren. Wij hebben bijvoorbeeld gekozen voor een wat fellere kleur op de muur en qua accessoires voor de kleur aubergine!

Meubelen of accessoires?

Een ideale combinatie binnen deze woontrend in de slaapkamer is onze boxspring VELTUM, deze boxspring is er in een prachtige naturel tint en kun je perfect combineren met zachtroze, naturellen en grijze kussens en textielen.

Houd je het toch liever bij alleen de styling van je interieur? Dan kun je kiezen voor een mooi roze karpet, een leuke kruk, koperen verlichting en verschillende accessoires in poedertinten en koper!

Wat past in jouw interieur?

Ben je benieuwd hoe je de poedertinten kunt toevoegen aan je bestaande interieur? Hieronder hebben wij alvast een aantal artikelen, die binnen deze trend passen, voor je op een rijtje gezet om je een idee te geven wat allemaal mogelijk is. Snuffel online gerust even door onze woonspullen of kom gezellig naar één van onze winkels en laat je inspireren.

Woontrend poedertinten

Tip: Je kunt ook gratis een afspraak maken met een van onze stylistes!

Poedertinten - Populaire Categorieen

Deze browser-versie wordt niet meer ondersteund.
Om je beter van dienst te zijn maakt woonexpress.nl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier